Treevi, Pizza ca în Italia la Doi Pași de Centrul Capitalei

//Treevi, Pizza ca în Italia la Doi Pași de Centrul Capitalei

Treevi, Pizza ca în Italia la Doi Pași de Centrul Capitalei

După Crăciun, Revelion, și o zi binevenită de salate și ciorbă acrișoară care să ne „detoxifieze” sistemul de sarmale și-alte porcării (cum am aflat recent că se numesc produsele din porc), nu știm cum sunteți voi, dar noi, adică echipa Yum Stops, ne-am trezit cu o poftă incredibilă de pizza. Bine, pozele astea sunt de acum o lună, dar pofta e cât se poate de actuală, așa că profit de moment ca să vă povestesc de experiența gustoasă pe care am avut-o la Treevi Pizza Al Taglio, noua pizzerie de pe Șoseaua Nicolae Titulescu, fix la mijloc între Piața Victoriei și intersecția cu Bd. Banul Manta.

Înainte de toate trebuie să știi că localul e destul de mic. Are câteva mese și scaune, dar este cât se poate de mult un local de street food, așa cum ne-au obișnuit burgheriile din ultimii ani. Asta înseamnă că vii, cumperi, mănânci și pleci sau, dacă nu prinzi vreo masă liberă, cum se prea poate să se întâmple, în special în jurul prânzului sau cinei, îți iei câteva felii care-ți fac cu ochiul la pachet. Asta face din Treevi localul ideal pentru mesele de prânz dacă ai biroul prin apropiere sau cina rapidă de seară în drum spre casă, sală sau spre acele câteva pahare cu prietenii în oraș.

Treevi Pizza Al Taglio Bucuresti

Treevi Pizza Echipa Yum Stops

Treevi Pizza la Felie

Diversitatea e cuvântul cheie la Treevi

Dar să vorbim de pizza propriu-zisă! Pentru asta ai venit aici, nu? Ei bine, partea foarte mișto la Treevi e că what you see is what you get, adică toate pizzele disponibile le ai la vedere și le poți alege chiar acolo, în funcție de ingredientele care-ți plac cel mai mult. Ele sunt făcute la fața locului, în funcție de ce se termină cel mai repede. Tu-ți alegi feliile care-ți fac cu ochiul, personalul Treevi ți le încălzește rapid, iar în cinci minute ai putea fi gata cu prânzul, suficient de repede cât să te bucuri de-un cappuccino sau de-o plimbare pe afară înainte de a te întoarce la job.

Treevi Pizza al Taglio Diversitate

Nu știi ce să comanzi din multitudinea de opțiuni? Noi îți recomandăm, înainte de toate, pizza Bacon, pe care nu am găsit-o în meniul tipărit, dar pe care ne-am bucurat să o descoperim din punctul de vedere al gustului. Conține, desigur, bacon, dar pe lângă asta o listă de ingrediente combinate neașteptat de delicios: sos de roșii, mozzarella, roșii cherry, ruccola, smântână (sau gran cucina, nu sunt 100% sigură) și rucola, totul presărat cu boabe de rodie care-i oferă feliei de pizza un gust complet.

Treevi Pizza Bacon

A doua în top e pizza Treevi, cea care poartă și numele localului. Ea conține sos de roșii, mozzarella, fâșii de parmezan, prosciutto crudo, rucola și salsa de trufe. E o pizza plină de gust, care însă nu face abuz cantitativ, ci calitativ. Adică, față de pizzele încărcate cu care ne-am obișnuit în România, la Treevi „cu de toate” înseamnă „cu de toate, dar cu moderație atunci când vorbim de un număr mai mare de ingrediente”. Asta-nseamnă că după o felie de pizza Treevi te poți bucura la fel de mult de o simplă Margherita pentru că papilele tale gustative nu vor fi suprasaturate de gust.

Treevi Pizza Margherita Bacon

Calitatea se recunoaște și în simplitate

Iar dacă tot am menționat simpla pizza Margherita, atunci să vorbim și de ea pentru că o pizzerie bună se cunoaște și după Margherita sa, iar la Treevi putem spune că mixul clasic de sos de roșii, mozzarella și oregano e un real succes. E sățioasă și gustoasă și face abuz de mozzarella exact cât trebuie ca să-și demonstreze locul cuvenit în meniul Treevi.

Treevi Pizza de Post Margherita Quatro Formaggi

Să știi că poți veni liniștit și dacă ești vegan și/sau ții post, iar gustul pizzei o să fie pe măsură. Noi am încercat o pizza vegană/de post cu blat integral, sos de roșii, spanac proaspăt din plin, ciuperci și roșii uscate, o combinație savuroasă care le ține piept celorlalte felii gustate până atunci cu brio, iar datorită blatului din făină integrală, cred că pot spune că e chiar cea mai sățioasă dintre opțiuni.

Treevi Pizza Vegana de Post

Tot la capitolul simplitate gustoasă încadrăm și pizza Asparagi cu mozzarella din plin, ciuperci și sparanghel aromat, o combinație decadentă datorită stratului consistent de mozzarella, dar care se așază cuminte pe fundul stomacului prin mixul reușit de legume bine rumenite.

Treevi Pizza Asparagi Buffala Calabra

Pizza Buffala cu sos de roșii, bulgărași de mozzarella buffala, roșii cherry și busuioc este și ea gustoasă, așa cum te-ai aștepta de la o astfel de pizza, dar noi recunoaștem că aici am fi exagerat mai mult cu buffala, al cărei gust se pierde cam rapid printre mușcături.

Treevi Pizza Buffala Bucuresti

Pizza Calabra, în schimb, cu sos de roșii, mozzarella, salam calabra și gorgonzola este plină de gust și fix genul de pizza din care mai vrei o felie când o termini pe prima. Aceeași poveste am repetat-o și cu pizza Funghi Pecorino cu mozzarella, ciuperci, fâșii subțiri dar aromate de brânză pecorino, toate ingredientele stropite din plin cu sos de roșii. Delicios! 

Iar la urmă am lăsat ce-i mai pișcător dintre toate, asta pentru că eu mă feresc de capitolul picant, însă colegele mele din echipa Yum Stops s-au arătat super mulțumite de pizza Diavola, cu sos de roșii, mozzarella, salam picant și ardei iute, și prin „super mulțumite” vreau să spun că i-au dat un thumbs up printre lacrimi și îmbucături, ceea ce înseamnă că dacă ești un fan al mâncărurilor picante, atunci Diavola celor de la Treevi e musai de încercat.

Treevi Pizza Pecorino Funghi Diavola

Credit foto: Teodora Țeican

Așadar, dacă lucrezi în zona Pieței Victoriei din Capitală sau ești în trecere pe acolo și simți cum te lovește foamea sau chiar pofta de pizza, atunci Treevi ar trebui să fie următorul yum stop pe harta de-ncercat. Poftă bună!

 Logo Treevi Pizza Bucuresti Program:

  • Mon-Sun: 11:00-22:00

Contact:

  • 0720 315 994

Meniu Treevi Pizza al Taglio București

2019-01-03T11:35:45+03:00 January 3rd, 2019|Lunch Time|1 Comment

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

One Comment

  1. Avatar
    Paul 14/02/2019 at 8:33 pm - Reply

    N-are nicio treaba cu pizza din Italia, e pizza ca cea mai tourist trap din coltul strazii din Roma. Iar numele zice tot, probabil ca sa nu faca vreun copyright infrigement.

    Pretul mare pt. calitate indoielnica. Locul nu arata rau, e singurul lucru care e un plus, dar de acolo mediocritate.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.