Yacht Bucharest – Vacanță la Mare în Capitală

//Yacht Bucharest – Vacanță la Mare în Capitală

Yacht Bucharest – Vacanță la Mare în Capitală

Parcul Herăstrău se tranformă în serile de vară într-un fel de stațiune, unde pentru câteva ore devii turist și vrei să iei masa și, de ce nu, să rămâi și la dans. Există deja un trend cu astfel de localuri, care se deschid spre seară și se închid spre răsăritul soarelui. Unul dintre ele, deschis pe la sfârșitul lunii iulie este Yacht Bucharest, un club în formă de iaht pe malul lacului, unde începi cu masa și termini cu dansul.

Am început cu dreptul cu smoothie-ul Ultraviolet cu banane, afine și căpșuni, ce s-a dovedit tare gustos. Am continuat cu o limonadă aromată, cu o doza echilibrată de zahăr și cu fructe din abundență, pe care le-am pescuit spre final. După care am trecut la cocktailuri, iar efervescentul Bellini cu vin spumant și suc de piersici a încununat perfect apusul, ca mai apoi să avem o adevărată revelație cu Mediteranito Gin, unde sucul de rodie se balansează perfect cu alcoolul și rozmarinul.

Yacht Bucharest Bucharest Review

Yacht Bucharest Limonada

Yacht Bucharest Bellini

Yacht Bucharest Mediteranito Gin

Ne-a surprins în mod plăcut mâncarea fusion din meniu. Am început cu aperitivul salată de caracatiță, a cărei consistență fragedă ne-a plăcut, iar gustul a fost echilibrat perfect de salata de morcovi cu roșii uscate, stropite cu suc de lămâie. Midiile sunt în general bune, dar midiile marinate sunt de-a dreptul minunate. Unde mai pui că poți înmuia crutoanele de pâine aromatizate cu usturoi în sosul de roșii din farfurie, deja avem gura apă, la ce amintire gustoasă ne-au lăsat midiile imense din acest preparat.

Deși cu aspect delicios, gustul vrăbioarei de vită cu rucola, parmezan și roșii cherry a fost cam discret. Știi senzația aceea atunci când ești răcit și nu simți gustul, cam așa și cu acest preparat.

Yacht Bucharest Salata de Caracatita

Yacht Bucharest Midii Marinate

Yacht Bucharest Vrabioara Vita Rucola

De pe pagina cu pește ne-am răsfățat cu calamari pane cu sos sour (într-o cantitate insuficientă) și niște cartofi pai, făcuți foarte bine. Singura obiecție ar fi că preparatul a fost adus într-o farfurie interesantă, dar de pe care aluneca mâncarea. Altfel foarte gustos.

Dacă vrei un preparat suculent, obligatoriu ia-ți dorada în stil mediteranean. Sosul este divin și face peștele din farfurie să prindă un gust complex.

Am zis da încă o dată caracatiței, de data asta ca fel principal, acompaniată de dovlecei, ardei gras și morcovi, ce s-a dovedit la fel de gustoasă și savuroasă ca cea de la aperitiv.

Yacht Bucharest Calamari Pane cu sos Sour

Yacht Bucharest Dorada in stil Mediteranean

Yacht Bucharest Caracatita

Odată cu apusul soarelui, nu am mai avut parte de lumină în partea de club unde am mâncat și cu toate lumânările lor cu led, cina s-a transformat într-una pe bâjbâială. Noroc cu pieptul de rață făcut bine și adus pe culmile gustului prin sosul de soia cu ghimbir și savurat cu piure de morcovi.

Am strâmbat un pic din nas la vrăbioara de vită de la felul principal pentru că era un pic cam bine făcută și ca urmare, mai greu de mestecat. Lucrurile au revenit la normalul gustos cu mușchiulețul de porc cu sos de gorgonzola pe pat de mămăligă crocantă cu trufe. Apropo, că se pot face preparate simandicoase cu carne de porc, iar pe noi ne bucură asta.

Yacht Bucharest Piept de Rata Piure Morcovi

Yacht Bucharest Vrabioara de Vita

Yacht Bucharest Muschiulet Porc Gorgonzola

Credit foto: Sorin Florea

Deși este club, poți merge cu încredere la Yacht Bucharest pentru o cină cu aer de vacanță și dacă te țin balamalele să rămâi la dans și la cocktailuri delicioase, cu atât mai bine!

Ce ne-a plăcut la Yacht Bucharest

  • Costumația echipajului (echipei) și starea de bine ce-o aveau, puși pe glume și recomandări.
  • Preparatele gustoase și priveliștea apusului pe apă.
  • Liniștea dinainte de ora 23:00, când clubul intră în acțiune.

Unde mai trebuie lucrat la Yacht Bucharest

  • Ori de câte ori un client dorește vită, se cade să fie întrebat cum dorește să fie consistența cărnii.
  • Folosirea unor farfurii mai degrabă practice, decât frumoase, cel puțin în cazul preparatelor ușoare, care tind să zboare sau să alunece, sau în cazul celor cu sos.

Yacht Bucharest Logo Program:

  • Mon-Fri: 09:00-24:00
  • Sat-Sun: 09:00-24:00

Contact:

  • office@yachtbucharest.ro
    0765 991 991

Meniu Yacht Restaurant

2018-06-12T10:05:05+00:00 September 9th, 2017|Hangouts|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.