St. Patrick Pub & Restaurant – Ridică Paharul și Mai Cere Unul

//St. Patrick Pub & Restaurant – Ridică Paharul și Mai Cere Unul

St. Patrick Pub & Restaurant – Ridică Paharul și Mai Cere Unul

Câteodată ni se mai face dor de Centrul Vechi cu ale sale valuri de turiști, hostese ce te agață cu oferte din metru în metru și zeci de localuri de unde poți alege. Într-o sâmbătă seara de noiembrie ne-am decis pentru irish pub-ul St. Patrick, un pub ce a reușit să rămână în același loc de câțiva ani și chiar să se extindă pe partea cealaltă a străzii.

Pub-ul este amenajat după stilul celor din afară cu mese înalte și joase din lemn masiv, un bar ce impresionează prin multitudinea de spirtoase, tablouri cu mesaje de voie bună și băutură. Televizoarele sunt amplasate strategic, astfel încât să poți urmări un meci de rugby sau fotbal din orice unghi ai privi.

Meniul conține preparate cu specific irlandez, românești și italienești și există și un meniu separat cu burgeri. Pe partea de băuturi, berile au întâietate, având alocate două pagini din meniu (la sticlă, la draught, la oferte, la găleată etc.) și multe cocktailuri cu bere din care am încercat Irish Car Bomb, pe care străinii îl dau pe gât din câteva înghițituri. Dacă bei din aproape în aproape, sunt șanse mari să nu-ți placă cum ajunge să arate la final, deși gustul te face să mai vrei unul.

St. Patrick Irish Pub Restaurant

St. Patrick Irish Pub and Restaurant

St. Patrick Irish Pub Guinness

St. Patrick Irish Pub Cidru Bere

Îți recomandăm să începi cu nachos mexican ce conține carne tocată de vită, sos de brânză, ceapă și jalapenos. Este ditamai porția, din care pot mâncă pe săturatelea 4 prieteni. O să ți se facă sete, așa că cere un pint mare de Guinness sau cidrul Toffee Apple de la Brothers.

Am continuat incursiunea culinară cu Fish&Chips autentic și reușit și pe care dacă-l combini cu niște oțet îl vei găsi mult mai gustos. Am încercat și pizza casei Saint Patrick, ce este o pizza cu blat gros și un mix de prosciutto, parmezan, rucola si roșii cherry. O pizza simplă, bună și corectă și numai potrivită de împărțit cu prietenii.

St. Patrick Irish Pub Nachos Mexican

St. Patrick Irish Pub Fish and Chips

St. Patrick Irish Pub Pizza Rucola

Din felurile de mâncare cu specific irlandez am luat Cottage Pie, o plăcintă cu carne tocată de vită și piure gratinat, care deși pare mică, ajunge să fie greu de mâncat, la cât de sățioasă este.

Din meniul de burgeri ne-a încântat cel cu blue cheese, care însă s-a dovedit fără ingredientul vedetă, oricât am desfăcut noi burgerul să-l căutăm. Burgerul are o chiflă imensă, o bucată la gigant de carne prea bine făcută iar cele câteva ingrediente în plus din el (salată, roșii, brânză topită feliată), îl face să aibă nevoie de multiple îmbunătățiri.

St. Patrick Irish Pub Cottage Pie

St. Patrick Irish Pub Blue cheese Burger

Homemade cheesecake cu Baileys vine la pachet cu o farfurioara de dulceață și este atât de dens și de bun încât nu mai contează că nu-ți dai seama de prezența lichiorului. Crezi pe cuvânt că se află în comoziția cremosului desert și lingurești satisfăcut.

Tortul Saint Patrick este un pandișpan extrem de pufos cu ciocolată de corpolența budincii, ce se topește în gură, dar Sticky Toffe Pudding îl întrece în arome prin prezența stafidelor și a înghețatei.

St. Patrick Irish Pub Baileys Cheesecake

St. Patrick Irish Pub Cake

St. Patrick Irish Pub Sticky Toffe Pudding

Credit foto: Teodora Țeican

St. Patrick Irish Pub & Restaurant rămâne un loc de mers pentru băut, unde dacă ți se face foame îți poți potoli toate poftele din meniul în care majoritatea preparatelor se potrivesc cu sfânta bere. În plus, la subsol se țin tot timpul petreceri, așa că poți să rămâi și la dans. Per total, un loc grozav de ieșit cu gașca.

Ce ne-a plăcut la St. Patrick

  • Atmosfera faină și diversitatea de oameni
  • Multitudinea de beri și varietatea de feluri în care o poți consuma
  • Preparate: fish&chips, cottage pie și deserturile

Unde mai e de lucrat la St. Patrick

  • De îmbunătățit burgerii, care nu se ridică la aceleași standarde ca restul meniului
  • O mai mare atenție acordată promptitudinii staff-ului față de clienți

St. Patrick Logo Program:

  • Mon-Fri: 11:00-02:00
  • Sat-Sun: 11:00-02:00

Contact:

  • office@stpatrick.ro

Meniu St. Patrick

2018-06-12T10:05:04+03:00 December 6th, 2017|Hangouts|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.