Centrul Vechi ne-a surprins cu GILDA Music Lounge

//Centrul Vechi ne-a surprins cu GILDA Music Lounge

Centrul Vechi ne-a surprins cu GILDA Music Lounge

Ca orice locuitori ai Bucureștiului, nu suntem cei mai mari fani ai Centrului Vechi, devenit mult prea aglomerat, dar din când în când ni se face dor de agitația și de energia acestui loc și intrăm pe terenul de promenadă al turiștilor veniți de pretutindeni.

Așa am ajuns la GILDA Music Lounge, acest spațiu de luat masa, dansat în weekend și intrat în forfota turiștilor, local care împarte intrarea cu Sala Rapsodia a Teatrului Mic, și care reușesc împreună să trăiască într-o simbioză interesantă. Localul are un interior generos, este îmbrăcat ca de club și dispune de o terasa firesc de înghesuită pentru Centrul Vechi, dar suficient de încăpătoare pentru un prânz sau o cină nu foarte târzie.

Gilda Music Lounge Centrul Vechi Bucuresti

Cum ne-am potolit setea înainte de masă

La puțin timp după ce ne-am găsit o masă, a sosit o chelneriță bine dispusă ce ne-a recomandat vedetele meniului internațional format din steak-uri, paste, burgeri și câteva preparate asiatice și orientale.

Până să ne vină mâncarea, ne-am minunat la gustul Sangriei Cava, făcută cu vin spaniol și intensificată cu brandy de piersici, un strop de suc de lămâie și siropuri de rodie și kiwi, și ne-am îndulcit cu un Ice Tea pe bază de dulceața de fructe, băutură, ce ar putea deveni foarte ușor desert. Limonadele sunt și ele de vis, răcoritoare și arătoase, pe deasupra. 

Gilda Music Lounge Cocktails

Ce se mănâncă bun la GILDA Music Lounge?

Am uitat repede întârzierea sosirii comenzii, mai ales că terasa era plină, odată cu Beef Hummus, un aperitiv gustos în care pasta de hummus făcea casă bună cu bucățelele de vită și ceapă ce adăugau consistență preparatului. Porția de lipie crocantă ce însoțea aperitivul a fost cam mică, dar poate că așa e mai bine, să nu te umfli de la gustare cu carbohidrați.

La capitolul plating stau foarte bine, dovada și Trio Bruschette, acest aperitiv cu flori comestibile ce ne-a surprins plăcut, mai ales în combinația de brânză de capră și struguri, dar și pesto de ardei copți și prosciutto. Cele cu roșii însă au fost neașteptat de fade și s-ar fi bucurat de mai mult usturoi.

Gilda Music Lounge Beef Hummus

Gilda Music Lounge Trio Bruschette

La felul principal am mers pe recomandarea fâșneței chelnerițe și am spus DA! în cor de îndată ce am dat de poate cele mai gustoase Coaste de Porc îmbălsămate de sos barbecue Jack Daniel’s.

Dacă te apucă pofta de buger, mergi la sigur cu Jalapeno Salsa Burger, un turnuleț suculent de plăcere, datorită mixului de sos de cheddar și, atenție, gem de bacon. Pe cât de nefiresc sună, pe atât de plus de gust aduce preparatului.

Atât burgerul cât și coastele vin cu triple fried potatoes, acești cartofi care trec prin trei procese alternative de prăjire și introducere la frigider.

Am testat și midiile cu sos picant și le-am urcat rapid în topul celor mai gustoase midii din oraș, ceva neașteptat pentru un local din Centrul Vechi, de la care te aștepți doar la capitolul Cocktailuri să iasă în evidență. Iată că ne-a surprins cu o serie de preparate diverse, delicioase și arătoase.

Gilda Music Lounge Coaste de Porc Barbeque

Gilda Music Lounge Jalapeno Salsa Burger

Gilda Music Lounge Midii cu Sos Picant

Credit foto: Teodora Țeican

Așadar GILDA Music Lounge ne-a lăsat o impresie bună, chiar foarte bună pe alocuri și la care vom reveni cu siguranță ca să gustăm și supa Tom Ka Gai, coastele Texane și Pavlova. Dacă ești genul petrecăreț, trebuie să știi că de joi până sâmbătă inclusiv, locul se transforma în club în toată regula cu DJ-i rezidenți, petreceri tematice și concerte spumoase. Urmărește-le evenimentele și vezi ce ți se potrivește!

 Gilda Music Lounge Logo Program:

  • Mon-Wed: 16:00-01:00
  • Thu: 16:00-04:00
  • Fri-Sun: 11:00-05:00

Contact:

  • gildalipscani@gmail.com

Meniu GILDA Music Lounge

2019-06-17T12:44:02+03:00 June 17th, 2019|Hangouts|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.