O Mică Vacanță la Roberto’s on La Strada

//O Mică Vacanță la Roberto’s on La Strada

O Mică Vacanță la Roberto’s on La Strada

Multe ar fi motivele pentru care vă recomand să vizitați măcar o dată restaurantul Roberto’s. Unul ar fi brunch-ul lor demențial ce are loc doar o dată pe lună, despre care v-am povestit deja în categoria #SundayBrunch: Brunch în paradisul culinar de la Roberto’s. Un altul ar fi Aperitivo Italiano – un eveniment dedicat tuturor celor care își doresc să se relaxeze după o săptămână grea de muncă la un pahar de vin sau Prosecco și gustări apetisante precum caprese, bresaola, risotto Milano și mortadella cu trufe negre.

Toate aceste evenimente și nu numai le puteți petrece acum, odată cu venirea verii, pe terasa Roberto’s on La Strada, o adevărată oază de liniște, unde vă puteți furișa liniștiți când nu mai aveți chef de aglomerația capitalei. Deși te desparte doar un geam înalt de Calea Victoriei, odată ajuns pe terasă, zgomotul mașinilor este transformat ca prin magie în muzica bună cântată live, de obicei jazz sau blues și note suave de pian.

Roberto's La Strada Gradina

Roberto's La Strada Bucuresti

Roberto's La Strada Fresh Food

În alte zile puteți încerca și preparate din noul meniu de vară creat de către Chef Marco Magri, care aduce în Roberto’s bucătăria italiană autentică, armonizând-o cu puternice influențe mediteraneene, perfecte pentru zilele calduroase.

De la antreuri savuroase, cum ar fi Tartarul de ton roșu sau Carpaccio Cipriani con tartufo (mușchi de vită irlandeză cu trufe negre), și până la paste, emblematice pentru bucătăria italiană și preparate după vechi rețete italienești, printre care Roberto’s Caramelle (carbonara cu fondue de parmezan și obrăjori crocanți de porc), Tagliatelle cu ragu alb de bizon sau Orecchiette cu broccoli, roșii cherry și sepie.

Roberto's La Strada Hilton

Roberto's La Strada Bar

Yum Stops Roberto's La Strada

Credit foto: Teodora Țeican

Meniul Roberto’s îmbie oaspeții cu tot felul de delicatese, iar terasa sa cu umbră, susur de apă de la mica fântână din mijlocul oazei și relaxare deplină. Nu glumesc când zic că vă veți simți ca în vacanță aici. O vacanță scurtă, cât un mic dejun sau o cină, dar care vă va reda energia necesară pentru o nouă zi sau chiar săptămână.

Voi știați de această oază din centrul Bucureștiului?

Logo Roberto's Hilton Program:

Mon-Sun:
06:00 – 23:00

Contact:

  • 021 303 3777
  • reservations@robertos.ro

Meniu Roberto’s

2018-06-12T10:05:15+03:00 June 15th, 2016|Secret Gardens|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.