La Un Ceai și Waffles într-o Grădină Ascunsă

//La Un Ceai și Waffles într-o Grădină Ascunsă

La Un Ceai și Waffles într-o Grădină Ascunsă

UPDATE: Din păcate, acest local s-a închis. În locul său s-a deschis noul Arome.

Vă tot povestim de ceva vreme în cadrul articolelor noastre săptămânale EVENTually despre Waffles Madness, evenimentul absolut delicios ce are loc aproape în fiecare săptămâna în cadrul ceainăriei La Un Ceai și unde vă puteți înfrupta cu gofre calde, decorate cu tot felul de topping-uri. De câte ori îl menționăm, de atâtea ori ni se face poftă. Așa că într-o zi din weekend ne-am făcut curaj și am fost să testăm și noi mult lăudatele waffles.

Nu prea știam la ce să ne așteptăm, deoarece nu mai fuseserăm până atunci la La Un Ceai, darmite pe terasa lor cochetă. Ce am descoperit acolo ne-a plăcut și tare sperăm să vă placă și vouă la fel de mult, astfel încât să vă bucurați de ultimele zile cu soare în grădina lor secretă. De ce secretă? Pentru că dacă nu sunteți atenți, este foarte posibil să treceți pe lângă ea fără să o observați.

Ceainaria La Un Ceai

Gradina secreta La Un Ceai

Recenzie Yum Stops - La Un Ceai

Terasa La Un Ceai

Ceainăria se află într-o căsuță veche din centrul Bucureștiului, departe însă de agitația orașului, undeva în spatele parcului Cișmigiu. Mergând la pas pe strada Luigi Cazzavillan, veți vedea o pancartă verde micuță, suspendată în aer, pe care scrie numele localului. În primă fază, îți vine să te îndrepți spre ușa de la posibila intrare în casă, însă dacă vă uitați mai atent, un pic mai la stânga, veți vedea un gang luminos, parcă scos dintr-o poveste, care te îndeamnă să-l parcurgi. Ei bine, la capătul acestuia vă întâmpină frumoasa grădină interioară a ceainăriei La Un Ceai, un loc plin de verdeață, care te duce cu gândul direct la secvența cu petrecerea la un ceai din “Alice in Wonderland”.

Dacă ne întrebați de gofre, cuvintele sunt de prisos (și oricum numai de laudă) când avem poze cu acestea. O porție costă 15 lei și include trei topping-uri, iar noi zicem că aveți de unde alege. De la înghețată, nutella, biscuiți Oreo sau unt de arahide, la cocktail de fructe, frișcă, nuci și dulceață.

Noi am ales trei combinații diferite. Prima porție de waffles aleasă a fost cu dulceață de căpșuni, unt de arahide și fulgi de migdale – o nebunie plăcută atât vizual, cât și pentru papilele noastre gustative. A doua se vede că a fost aleasă de un bărbat, deoarece este o bombă calorică, dar extraordinar de gustoasă: înghețată de vanilie, biscuiți Oreo și frișcă. Iar ultima, dar nu cea din urmă, care avea Oreo și înghețată, mai că nu voiam să ne atingem de ea la cât de arătoasă era datorită bomboanelor M&M’s.

Waffles cu unt arahide, dulceata, fulgi migdale

Waffles cu Oreo, inghetata si frisca

Waffles cu inghetata, Oreo si M&Ms

Gradina La Un Ceai

Credit foto: Teodora Țeican

Evenimentul Waffles Madness are loc aproape săptămânal, de obicei în weekend, între orele 14:00 și 19:00. Pentru mai multe detalii, puteți urmări #EVENTually, seria noastră de articole cu recomandări culinare.

Ce trebuie să mai știți este că terasa nu are foarte multe mese, fiind un loc destul de intim, motiv pentru care vă recomandăm să vă faceți o rezervare în prealabil, în special pentru că ceainăria organizeaza săptămânal tot felul de evenimente, printre care și concerte, proiecții de film sau piese de teatru.

Voi ce combinații de waffles ați face?

Logo La un Ceai Program:

Mon-Sun:
14:00 – 23:00

Contact:

  • 0734 195 395
  • adina.launceai@gmail.com
2019-11-18T23:49:56+03:00 September 3rd, 2016|Secret Gardens|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.