Copper’s Pub – Loc de Evenimente cu Terasă Fermecătoare

//Copper’s Pub – Loc de Evenimente cu Terasă Fermecătoare

Copper’s Pub – Loc de Evenimente cu Terasă Fermecătoare

O plimbare pe străduțele aferente Pieței Rosetti ne-a făcut să ne oprim la Copper’s Pub, un local despre care auzisem cu seri de jazz, prima ediție Sofar București, expozițiile constante, dar și terasa scoasă parcă dintr-un film romantic. De data asta am fost să luăm masa pe terasa împodobită cu luminițe, ce creează o atmosferă încântătoare, și împrejmuită de mult verde.

Terasa este ofertantă ca spațiu și eclectică prin mobilier. Ai canapele, băncuțe, scaune normale sau înalte, o scenă și un ecran pentru proiecții. Casa elegantă ce găzduiește Copper’s Pub este ca un labirint, ce te duce de la zona de bar și servit masa la zona de expoziții și sus în mansardă, unde au loc evenimente.

Coppers Pub Bucuresti Terasa Mare

Coppers Pub Terasa Bucuresti

Coppers Pub Bucuresti

Echipa Yum Stops Coppers Pub

Meniul de mâncare nu este foarte mare și câteva preparate sunt tăiate cu markerul (inclusiv multe dintre cele semnalate cu NOU), semn că nu le mai fac și din păcate, atunci când am fost noi, și din meniul existent, atât de mâncare, cât și băutură, lipseau multe preparate.

Într-un final, după câteva dezamăgiri cauzate de fraza „Nu avem.”, ne-am decis pe câteva bunătăți. La aperitiv ne-au făcut cu ochiul creveții tempura cu sos de soya și vanilie, care au fost buni la gust, dar aspectul ne-a pleoștit. Ar fi mers să fie un pic mai crocanți și poate sosurile mai aromate. Nu am simțit vanilia deloc.

Lucrurile s-au îmbunănătățit simțitor atunci când am mancat cotletul de vițel cu cartofi violet. Platingul ne-a bucurat privirea, mai ales prin combinația de culori, violetul cartofilor, pe pat de piure de păstârnac, roșu de la ardeii pe grătar și carnea făcută medium dry, toate puse pe o farfurie de rocă vulcanică, crăpată ce-i drept. Carnea fragedă și combinația de legume fac din acest preparat unul la care să mai revii.

Coppers Pub Creveti Tempura

Coppers Pub Cotlet Vitel Cartofi Violet

Acoperite cu un strat generos de sos barbeque și cu cidru de mere, coastele de porc au fost suficient de suculente, iar faptul că au fost însoțite de cartofi prăjiți necongelați, din ce în ce mai prezenți în meniurile bucureștene, ne-a bucurat sufletele. Gradul de sațietate și gust bun a fost pe deplin satisfăcut.

Daca vrei să guști carnea de pui într-o variantă ușor atipică, cere pieptul de pui Mojito cu caju. Mixul de carne de pui cu rom, lime, mentă și usturoi este unul care te face să mai dai o șansă acestui tip de carne, care pierde din ce în ce mai mult teren, în ultima vreme. Din păcate, în comparație cu restul preparatelor, gramajul acestui fel nu a fost atât de impresionant și nici atât de sățios precum celelalte. De asemenea, puiul a fost gătit cam mult, pierzându-și atât din frăgezimea naturală, cât și din cea dată de rom și lime.

Auzisem despre Copper’s Pub cum că ar avea niște burgeri gustoși, dar de fapt erau pregătiți pentru un festival, iar când am fost noi, din cei 2 burgeri din meniu, doar beef burger era disponibil. Clasicul burger cu cartofi prăjiți primește de la noi nota 7 pentru carnea un pic cam uscată și senzația de nediferențiere față de alți burgeri de pe piață. Credem că celălalt burger care lipsea, cu porc și ananas, dacă ne amintim corect, ar fi avut șanse mai bune la o notă mare.

Coppers Pub Coaste Porc

Coppers Pub Pui Mojito

Coppers Pub Beef Burger

Pe partea de băuturi, cel puțin pe hârtie au multe vinuri la pahar, o pagină întreagă de cocktailuri și multe beri artizanale. În plus, au și o selecție interesantă de limonadă pe bază de siropuri (cu grapefruit și trandafir, mango, castravete și fructul pasiunii, mentă și ghimbir) pe care ți-o poți lua inclusiv la 1 L, dar din păcate nu au tot timpul siropurile necesare să-ți facă tot ce au în meniu. Am vrut să luăm cocktailuri cu prosecco, dar nici unul nu s-a putut face din cauza ingredientelor lipsă. Am hotărât să luăm unul dintre cocktailurile signature, Pablo cu rom și fructul pasiunii și mult prea multă lămâie – patru persoane au concluzionat că este foarte acru.

Copper’s Pub rămâne un loc cu o terasă faină și încăpătoare, unde să vii pentru evenimente (concerte, expoziții, proiecții de film), un pic de mâncare, dar fără să ai prea multe pretenții în ceea ce privește existența preparatelor din meniu. Poate l-am prins noi într-o zi mai proastă, așa că vă așteptăm pe voi să ne spuneți verdictul vostru în comentarii.

Coppers Pub Secret Garden

Coppers Pub Interior

Credit foto: Teodora Țeican

Ce ne-a plăcut la Copper’s Pub

  • Terasa frumos amenajată
  • Coastele de porc și cotletul de vițel
  • Staff-ul prietenos

Unde mai trebuie lucrat la Copper’s Pub

  • Schimbat meniul de mâncare, arată rău și jerpelit
  • Îmbunătățit aspectul și gustul câtorva preparate
  • Organizare la nivelul ingredientelor, când ți se spune atât de mult ”nu” atunci când comanzi ceva, îți cam vine să pleci sau să comanzi clasica bere
  • Ar merge un stander de biciclete

Coppers Pub Logo Program:

  • Mon-Thu: 11:00-02:00
  • Fri-Sun: 11:00-03:00

Contact:

  • m.copperspub@gmail.com

Meniu Copper’s Pub

Rezervă-ți masa la Copper’s Pub! Alege ziua, ora și numărul de persoane mai jos:

[/fusion_builder_column]

2018-06-12T10:05:06+03:00 August 16th, 2017|Secret Gardens|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.