Mâncare Libaneză de la Alysar Direct la Ușa Ta

//Mâncare Libaneză de la Alysar Direct la Ușa Ta

Mâncare Libaneză de la Alysar Direct la Ușa Ta

Știi acele zile când n-ai chef să gătești și nici energia să ieși din casă la restaurant, dar totuși ți-e foame? Pentru ele, slavă cerului, există firmele ce-ți prepară și livrează mâncarea la domiciliu și prietenii care te ajută să strângi masa.

Am mai comandat mâncare românească, italinească sau chinezească până acum, dar la cea libaneză nu ne-am gândit până într-o seară leneșă de luni, când am dat de Alysar, nișați pe bucătăria arăbească.

Am luat un pic din tot meniul, atât gustări, porționate cât să înfulecăm toate câte un pic, meniuri office să vedem cantitatea și calitatea pentru preparatele cu preț ceva mai mic, cât și delicatese precum kafta cu orez.

Alysar Food Delivery Mancare Libaneza

Yum Stops Alysar Pofta Buna

Trebuie să știi că mâncarea este făcută pe loc și durează în jur de 40 de minute să ajungă la tine, dacă ești pe o rază de 5 km de Calea Călărașilor, acolo unde este bucătăria Alysar, iar transportul costă 4 lei și ce depășește distanța 9 lei. Altfel, așa cum spune și pe site, dacă îți comanzi delicatese, adaugă un timp de 15 minute de așteptare.

Livrarea a venit cu taxiul, una dintre metodele lor de transport și pachetul semăna cu un tort de nuntă, iar aranjamentul preparatelor ne-a încântat maxim. Pe fiecare cutie scria conținutul, plus un mesaj scris de mâna cu Poftă bună! iar așezarea preparatelor chiar ne-a fascinat.

Alysar Comanda Mancare Libaneza

Alysar Falafel Food Delivery

La gustări am luat clasicul tabbouleh, care după gustul nostru avea prea puțin pătrunjel, iar când le-am spus asta celor de la Alysar ne-au spus că încearcă să facă pe gustul majorității clienților, adică cum l-am primit. Noi am fi pus mai mult pătrunjel și mai multă lămâie. Ne-a plăcut și salata fattoush, dar hummusul cu muguri de pin ni s-a părut un pic cam fad, deși se simțea calitatea ingredintelor.

În schimb, falafelul a fost perfect făcut și a mers de minune cu sosul de iaurt, condimentat cu mentă uscată de la meniul office kebab cu cartofi prăjiți. În primă fază ni s-a părut că frigăruia este nefăcută, dată fiind culoarea sa de un roșu intens, dar odată mușcat din kebab-ul iute, temerea a dispărut instant sub plăcerea papilelor gustative.

Carnea de vită în sos aduce la textură cu gulașul unguresc: are un gust bun, dar e bine să o mănânci de îndată ce primești comanda, cât încă e caldă, căci sleită își pierde din farmec.

Alysar Carne Vita Sos

Carnea de vită cu orez și sos de migdale este demențială, mai ales că ai și muguri de pin întregi. Este preparatul perfect pentru un gurmand în care se îmbină bine carnea de vită tocată, sosul în cantitate suficientă, mugurii de pin crocanți și orezul.

Kafta cu orez și migdale este o delicatesă pentru un mâncău cu acte în regulă. Zicem asta și pentru că preparatul are pe lângă orez, cartofi și muguri de pin, două chiftele zdravene și aromate, plus toate așezate într-un sos turnat din abundență.

Alysar Vita Orez Migdale

Kafta Orez Migdale Alysar

Credit foto: Teodora Țeican

Din păcate nu aveau desertul Güllaç făcut, dar asta înseamnă că va trebui să mai comandăm o dată de la ei și asta e de fapt bine, căci ne-au plăcut cei de la Alysar.

Comanda minimă este de 35 lei și se face pe site-ul lor sau la numărul de telefon 0770795119.

Dacă ai mâncat de la ei, așteptăm comentarii să ne zici cum ți s-au părut!

2018-06-12T10:05:06+03:00 June 5th, 2017|Food Delivery|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.