Viața Bate Filmul în Cafeneaua Sufragerie Milu Cafe

//Viața Bate Filmul în Cafeneaua Sufragerie Milu Cafe

Viața Bate Filmul în Cafeneaua Sufragerie Milu Cafe

Trendul cafenelelor minimaliste în stil nordic a fost întrerupt la începutul anului de Milu Cafe, o cafenea ca o sufragerie, unde abundența de lucruri face ca privirea să descopere tot timpul lucruri noi și noi, fiecare cu o poveste în spate.

Cafeneaua, deși micuță, are o canapea, câteva fotolii și o zonă cu scaune de bar. Tapetul, covorul, cărțile, ceainicele, toate adaugă în plus destindere la senzația familială din cafenea. Pentru fumători, afară există un pervaz jos acoperit cu o pernă, loc numai bun să se cuibarească și să-și savureze viciul.

Milu Cafe Bucuresti

Milu Cafe Yum Stops Review

Dan și Smaranda sunt oamenii din spatele brandului. Dan este fotograful ce a urmat un curs de barista, iar Smaranda este pictorița ce se luptă de 4 ani cu o formă dură de cancer pulmonar și care își așterne trăirile pe blogul personal. Amândoi pun pasiune și dedică mult timp cafenelei și-și aduc aportul personal în tot ce înseamnă această afacere. Pe lângă rolul de barista, Dan se ocupă de pagina de Instagram, pentru care face portrete clienților ce trec pragul cafenelei, Smaranda își expune picturile pe pereți și menține ideea de cafenea ca spațiu expozițional prin colaborări constante cu diverși artiști.

Milu Cafe Dan si Smaranda

Milu Cafe Meniu

Dan este mereu cu zâmbetul pe buze și te poate ține la povești despre cafea și nu numai ceasuri bune, Smaranda este partea caldă și așezată, care te face să vezi sensibilul din fiecare lucru. Apropo de lucruri, mare parte din mobilier este luat din târguri, cei doi sunt adevărați vânători de comori mai mici sau mai mari. Obiectele de decor și mare parte din veselă sunt chilipiruri, iar totul se schimbă des, Dan și Smaranda aducând constant lucruri noi. În plus, și clienții le fac cadou diverse obiecte, așa că dacă ai un pește de sticlă acasă și vrei să-l faci cadou, va fi primit cu mare drag pentru a completa colecția de bibelouri a Milu Cafe.

Milu Cafe Cookies

Milu Cafe Vegan Cookies

Milu Cafe Flat White

Vorbind de cafea, preparatele pe care le-am băut noi au fost făcute cu Brazilia Mogiana, o cafea acidă la o primă degustare, cu un after taste amărui-dulce de ciocolată.

Metoda lor de ice latte este cu 4 cuburi (2 shot-uri) de espresso înghețat peste care se toarnă lapte cald. Ne-a plăcut acest stil, mai ales că poate fi făcut cu ușurință și acasă.

Milu Cafe Ice Latte

Milu Cafe Ice Latte Original

Milu Cafe Energy Snacks

Cappuccino a fost preparat cu multă multă spumă, aviz doritorilor de norișori grași în cafea, și ce ne-a fascinat a fost cum fiecare espresso, flat white, ice latte era adus într-o altă cană, niciuna cu vreun branding plictisitor. Am luat și o cafea făcută la V60 cu Brasil Santos, o cafea cu tentă dulceagă și florală.

Dacă ți se face foame, pe măsuțele din Milu Cafe găsești tot timpul fructe de sezon, iar croissantele clasice au fost înlocuite cu biscuiți vegani și batoane cu semințe, susan, cătină, fructe uscate sau ciocolată.

Milu Cafe Cappuccino

Milu Cafe Double Espresso

Milu Cafe Coffee

Credit foto: Teodora Țeican

Apropo, daca vrei biscuiți, îți recomandăm întâi să bagi nasul în fiecare borcan în parte, mirosurile de ciocolată sau trandafiri o să-ți rămână ca amintire olfactivă multă vreme.

Mai au și niște pungulițe de 30 grame de alune și/sau fructe, numai bune să te energizezi subit.

Dacă ești prin zona Unirii/Universitate, mergi în spatele magazinului Cocor și oprește-te la Milu Cafe. Încearcă o cafea, stai de vorbă cu Dan sau Smaranda și bucură-te de ce au de oferit și povestit. Pentru câteva momente te vei simți ca și cum iei cafeaua la bunici în vizită! 🙂

Logo Milu Cafe Program:

  • Mon-Fri: 10:00-19:00

Contact:

  • 0770 802 969

Meniu Milu Cafe

2018-06-12T10:05:06+03:00 July 31st, 2017|Coffee Break|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.