Deserturi Lichide la Chocolat Boutique Restaurant

//Deserturi Lichide la Chocolat Boutique Restaurant

Deserturi Lichide la Chocolat Boutique Restaurant

Am mers destul de mult la Chocolat anul acesta. Avem multe motive, dar unul dintre ele este că acolo ne putem răsfăța fie cu un brunch bogat, fie cu prăjituri gourmet sau chiar cu niște cafele decadent de bune. Desigur că atunci când alegem cafeaua pe care o bem în fiecare dimineață preferăm să alegem un espresso cu lapte, preferabil neîndulcit, sau o cafea la filtru cu un cub sau două de zahăr, dar uneori poftim la ceea ce nouă ne place să numim „desert lichid”, adică niște cafele cu frișcă, migdale, ciocolată, bomboane M&M sau orice altă nebunie din aceeași familie.

Puriștilor, care sunt împotriva combinării cafelei cu mai multe ingrediente dulci, noi nu prea avem ce să le zicem. Nu suntem aici ca să apărăm legitimitatea desertului lichid; suntem aici doar ca să îi apreciem gustul! Acestea fiind zise, e momentul să revenim la ceea ce vrem să vă descriem, și anume cafelele delicioase din meniul-revistă al Chocolat Boutique Restaurant.

Chocolat Boutique Restaurant Yumstops

Cafele Chocolat Bucuresti Yumstops

Iulia Aleka Yum Stops Chocolat

Una din cafelele comandate a fost Café Bonbon, descrisă simplu în meniu ca fiind un espresso cu cremă de lapte condensat îndulcit și frișcă naturală. Ce nu-ți spune meniul e că vine într-un delicios shot de cafea cu aromă de migdale și cu o bomboană de frișcă, care se topește ușor în cafeaua caldă. Deși e o cafea mică, noi am băut-o destul de greu. Deoarece e dulce și foarte aromată, e imposibil să o dai pe gât. Noi recomandăm să o savurați încet cu o salată mai degrabă decât alături de o prăjitură.

Cafe Bonbon Chocolat

Următoarea cafea pe listă a fost Café Macaron, tot un shot de espresso cu lapte de migdale și, de data aceasta, cu o prăjitură atașată, și anume un macaron. Noi am preferat să înmuiem macaronul în cafeaua neamestecată cu laptele de migdale, special pentru a mai tăia din gustul de dulce al combinației. Nu ne-am gândit însă dacă poți alege ce fel de macaron să includă cafeaua. Dacă o încercați și reușiți să vă alegeți sortimentul preferat de macaron, spuneți-ne și nouă!

Cafe Macaron Chocolat

Ultimul desert lichid comandat a fost un Frappé Amandine, adică un espresso dublu cu înghețată de vanilie, lapte de migdale, frișcă naturală și fulgi de migdale presărate deasupra. Acesta vine alături de zahăr brun, dar credeți-ne pe cuvânt că e suficient de dulce și nu mai are nevoie de nimic în plus. Dacă pe celelalte le bei lent, cu acest frappe trebuie să fii mai atent pentru că înghețata fină de vanilie îl face ușor de băut incredibil de repede.

Frappe Amandine Chocolat

Credit foto: Dorin Constanda

Noi am simțit nevoia să fugim la sală după aceste cafele. Dacă am făcut-o sau nu, asta-i altă poveste. Suntem însă de părere că uneori merităm un răsfăț, iar o cafea-prăjitură sau desert lichid, cum ne place nouă să îi spunem, poate fi alegerea perfectă. La Chocolat veți găsi de asemenea o selecție mare de ceaiuri, fresh-uri și sucuri detox, cât și vinuri, beri speciale și cocktailuri. Găsiți întregul meniu de băuturi mai jos!

Vouă vă plac cafelele-desert?

Chocolat Logo Yumstops Program:

Mon – Thurs:
08:30–23:30
Fri:
08:30–01:30
Sat – Sun:
09:30–01:30
Contact:
0724 387 865

Meniu Băuturi Chocolat 

2018-06-12T10:05:26+03:00 September 10th, 2015|Coffee Break|1 Comment

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

One Comment

  1. […] Daca preferi să iei desertul după masă, să știți că în meniul Chocolat veți găsi multe opțiuni, atât pentru mic dejun, prânz și cină. Mâncarea, la fel ca deserturile, este de nota zece, iar servirea impecabilă. Citiți mai multe și despre micul dejun decadent la Chocolat, dar și despre opțiunile lor de cafea ca niște deserturi lichide! […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.