Re:Modelier – De Fiecare Dată Alt Super Burger

//Re:Modelier – De Fiecare Dată Alt Super Burger

Re:Modelier – De Fiecare Dată Alt Super Burger

Fără îndoială că burgerii sunt încă pe val în capitală, de unde și dorința arzătoare a proprietarilor de localuri și a chefilor să scoată tot ce-i mai bun din ei. Ambiția de a face din burger ceva super bun i-a făcut pe cei de la Re:Modelier să meargă pe lângă meniul clasic cu meniul de do it yourself burger.

Înainte de toate trebuie să știi că Re:Modelier este fratele mai mic al Modelierului și se află pe locul fostului Acuarela Bufet. Locația este mică și înghesuită, cel puțin la parter, nu prea ai loc să te plimbi printre mese, simți că stai cu toti ceilalți clienți la masă și în plus, staff-ul numeros te face să te simți ca-ntr-o mică fabrică. Acest dezavantaj se șterge repede când te așezi la una dintre mesele cu blat generos, scaune și canapele comode și auzi muzica super funky.

Bar Remodelier

Decor Remodelier Bucuresti

Remodelier Bucuresti Interior

Plantele verzi ce-ți atârnă deasupra capului te fac să ridici ochii și să observi instalația din lemn de pe tavan, apoi privirea ți se duce spre instalațiile luminoase și nu poți decât să te minunezi. La etaj, locul se schimbă și capătă tentă de cafenea, care aduce destul de mult cu etajul de la Modelier.

Să ne întoarcem la meniu însă. Acesta conține 8 burgeri predefiniți cu nume fain compuse (Hangover, Godzilla – ce are 990 grame, Super Mario etc.) o serie de preparate pentru mic dejun, vreo 3 deserturi, iar din meniul de băuturi ne-am bucurat să vedem, printre altele, berile artizanale românești și cafeaua de specialitate. În plus, pe mese găsești notițele de construiește-ți burgerul sau salata, care inițial am crezut că sunt ceva foi de feedback și nu înțelegeam de ce toată lumea este atât de concentrată să le completeze.

E prima oară când ni se întâmplă să stăm mai mult timp să ne decidem ce dorim, iar comanda să vină super repede, mai ales în condițiile unui bistro full cu majoritatea clienților cerând un burger creat de ei. Am apreciat viteza personalului și a bucătarilor și e clar că cei de la Re:Modelier și-au optimizat atât meniul a la carte, cât și opțiunile personalizate.

Petite Godzilla Burger Modelier

Sweet and Salty Burger Remodelier

Cum funcționează? E simplu: pe fiecare masă găsești niște foițe care listează toate ingredientele pentru burger și salată. Tot ce trebuie să faci apoi este să bifezi ingredientele burgerului și să alegi tipul de chiflă, ce carne vrei să-ți umple stomacul, ce brânză vrei să împrietenești cu carnea, ce legume sau salate vrei să adaugi și ce sos vrei să-ți ungă papilele gustative. Și bineînțeles, cartofii prăjiți, rumeniți și moi, cu usturoi și parmezan exact cât trebuie.

Tentația mare de a merge pe safe și ceea ce ne place, ne-a făcut pe majoritatea să alegem vită, dar am zis și un da mic vitei cu condimente jamaicane, care s-a dovedit a fi plină de arome. Atlfel poți alege un strat dublu de vită, miel, brânză haloumi și cârnați de porc cu curry. Iubitorilor de iute le spunem doar sriracha, jalapenos și sos spicey barbeque și credem că e suficient.

Jalapeno Spicy Burger

Sunny Burger Remodelier

Hangover Burger Remodelier

Burgerii vin pe câte o tavă neagră de plastic, astfel să-ți poți face de cap la tine în ogradă și să mănânci cum vrei, direct cu mâinile sau cu furculița și cuțitul. Lucrul pentru care am căzut cu toate de acord, pe lângă faptul că burgerii sunt printre cei mai buni pe care i-am mâncat, este că se țin bine toate ingredientele în ei pe tot parcursul savurării, iar chifla (printre cele mai bune mâncate în #burgerhunt-ul nostru) se menține bine pe poziții.

Ideea de a-ți face singur un burger pare simplă la început, dar când vezi din ce multitudine de ingrediente ai de ales, o mică frustrare ți se infiltrează în suflet: ce merge combinat cu ce? oare la câte tipuri de cașcaval ar trebui să mă opresc? dar sosuri? o fi ciudată combinația asta? etc. Recomandarea noastră este să-ți faci burgerul după gusturile care-ți aduc ție zâmbete culinare, să testezi, iar apoi să revii și să-ți îmbunătățești alegerea sau de ce nu, să recomanzi și altora burgerul tău.

Remodelier Bucuresti

Credit foto: Teodora Țeican

Cu găselnița de a-ți construi propriul burger, pe lângă cei deja existenți pe meniu, Re:Modelier devine clar o Mecca a burgerilor și este locul unde o să vrei să-ți duci tot familionul, toți prietenii și de mai multe ori pe tine, până ajungi să-ți perfecționezi creația numită burger.

Logo Remodelier Program:

Mon-Thu:
08:00 – 02:00
Fri
08:00 – 04:00
Sat-Sun:
10:00 – 04:00
Contact:

2018-06-12T10:05:10+03:00 March 23rd, 2017|Burger Hunt|1 Comment

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

One Comment

  1. […] CLOSED: Ne pare rău să vă anunțăm că Acuarela Bufet s-a închis, dar vestea bună este că în locul lui s-a deschis un super local cu burgeri delicioși, a la carte și do it yourself, plus tot felul de salate. Check out Re:Modelier! […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.