Modelier Reinventează Burgerul Aproape Săptămânal

//Modelier Reinventează Burgerul Aproape Săptămânal

Modelier Reinventează Burgerul Aproape Săptămânal

Am exagerat cu titlul acesta un pic, dar asta e impresia pe care ne-a lăsat-o Modelier vara aceasta. Ne-am oprit de multe ori în ultimele luni în curtea casei Modelier, o terasă răcoroasă și retrasă de agitația orașului, și de fiecare dată am ochit câte ceva nou în meniu. Cert este că de câteva săptămâni bune, echipa din spatele localului, niște oameni foarte mișto pe care nu ai cum să nu-i îndrăgești, au muncit să îmbunătățească opțiunile culinare și să găsească câte ceva pe placul tuturor.

Se pare că cei mai bine vânduți erau burgerii, așa că cei de la Modelier s-au gândit să extindă latura aceasta și să experimenteze cu cele mai delicioase rețete de burgeri. Noi deja eram familiare cu o parte din acest meniu, dar nu ne-am putut abține să nu încercăm și altele pe care nu le comandaserăm până atunci.

Modelier Bar Exterior Gradina

Terasa Modelier Yum Stops Review

Iulia Aleka Modelier Yumstops

Limonade Modelier Yum Stops

După ce ne-am răcorit cu câteva limonade uriașe (serios, limonada de la Modelier vine în vaze!) cu kiwi, mango, căpșuni și mentă proaspătă, am trecut la burgeri. Primul pe care l-am încercat a fost un Blue Mariachi, unul dintre cei mai noi burgeri din meniul localului. Compus din burger de pui, salată, blue cheese, avocado, bacon, lime și maioneză, e o mică petrecere mexicană pe care n-o s-o uiți prea ușor.

Burger Blue Cheese Modelier

Blue Mariachi Burger Modelier

Pentru că nu vedem burgeri din pui foarte des, am decis să mai încercăm încă unul. Light Burger părea a fi alegerea perfectă pentru o după-amiază caniculară, dar trebuie să recunoaștem că nouă nu ni se pare deloc ușor. Lăsând la o parte numele care ne-a mințit frumos, burgerul în sine e demențial. Conține un burger de pui, bacon, brânză feta, salată, roșii, castravete și o combinație de sos barbeque cu maioneză. Ne-a plăcut foarte mult că burgerul de pui de la Modelier este chiar un burger și nu doar niște piept de pui la grătar și am apreciat, de asemenea, combinația cu ingredientele mai neobișnuite pentru un burger, care îi oferă savoarea perfectă.

Burger Light de Pui Modelier

Light Burger Modelier

Fiecare loc care servește burgeri are o monstruozitate care ne trezește curiozitatea, dar pe care ne e frică să o comandăm. Monstruozitatea din meniul Modelier se numește Godzilla și este compus din 2 burgeri de vită, 2 felii de crispy bacon, 2 felii de brânză gouda, roșii, sos barbeque și maioneză, ceapă caramelizată și un inel de ceapă. Ne tentează de mult să îl comandăm, dar știam că nu îl vom putea mânca pe tot, așa că l-am convins pe fotograful nostru, Dorin, să îl încerce și să ne povestească cum i s-a părut. Concluzia este că i-a plăcut la nebunie pentru că l-a mâncat în întregime, dar nici nu s-a mai putut mișca de la masă vreo jumătate de oră dupa ce l-a terminat.

Burger Godzilla Modelier Yumstops

Godzilla Burger Modelier

Credit foto: Dorin Constanda

Toți burgerii din meniul Modelier pot fi comandați singuri sau în varianta de meniu, alături de o porție de cartofi prăjiți, castrevete murat sau morcov murat și un sos la alegere. Preferatul nostru este sweet chilli pe care îl comandăm întotdeauna. La Modelier veți găsi și burgeri din carne de miel, plus două variante vegetariene cu halloumi și falafel. Vă invităm să îi descoperiți și să ne spuneți și nouă cum vi s-au părut!

Voi ați încercat burgerii de la Modelier?

logo Modelier Program:

Mon – Thurs:
16:00–02:00
Fri:
16:00–04:00
Sat:
13:00–04:00
Sun:
13:00–02:00
Contact:

  • 0726102870
  • 0722917519
  • welcome@modelier.ro

Meniu Modelier

2018-06-12T10:05:26+03:00 September 7th, 2015|Burger Hunt|1 Comment

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

One Comment

  1. […] de toate trebuie să știi că Re:Modelier este fratele mai mic al Modelierului și se află pe locul fostului Acuarela Bufet. Locația este mică și înghesuită, cel puțin la […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.