Doi Ani de Burgeri Savuroși la Switch.eat

//Doi Ani de Burgeri Savuroși la Switch.eat

Doi Ani de Burgeri Savuroși la Switch.eat

Unul din localurile noastre preferate din categoria #BurgerHunt tocmai a împlinit luna asta doi anișori de când și-a deschis porțile pe strada Horei 34, iar noi abia acum am realizat că în toată nebunia din această vară, cu aniversarea noastră proprie și cu recenziile de pe alte meleaguri românești, am uitat să vă povestim despre Switch.eat, bistroul unde ne-am delectat cu niște burgeri absolut delicioși.

Deși situat destul de central, la câțiva pași de Foișorul de Foc, Switch.eat este o alternativă la agitația orașului, unde poți savura liniștit preparate din meniul său, departe de zgomotele bulevardelor principale. Fie că ești la cafea cu prietena cea mai bună, fie că ai ieșit la o bere cu prietenii, locul parcă se schimbă pentru nevoile tale. Unde mai pui că îți oferă și niște opțiuni gustoase în cazul în care ai venit cu stomacul gol.

switch-eat-bistro-bucharest

yum-stops-review-switch-eat

Pe lângă o listă măricică de burgers, mai au în meniu și alte preparate, precum diverse startere, sandwich-uri și salate, printre care și câteva opțiuni pentru vegetarieni, însă noi ne întoarcem de fiecare dată pentru burgers, în special după ce vedem poze ademenitoare cu aceștia pe pagina de Facebook Switch.eat.

Când i-am vizitat prin vară, am profitat de ocazie și ne-am lăfăit puțin în căldura de afară pe terasa lor liniștită și umbroasă. Numai bine pentru a ne înfrupta cu niște burgeri savuroși. Primul la care ne stătea gândul a fost Tex Mex. Acesta ne-a încântat atât stomacul, cât și privirea cu a sa carne făcută perfect, de o culoare și aromă ce-ți tăia respirația, îmbrățișată de bacon, brânza Cheddar și sosul guacamole. Iar salata cu care a venit, Pico de Gallo – cu roșii, ceapă și coriandru, a fost exact doza necesară de freshness pentru a ne calma papilele gustative de la toată nebunia gustoasa a burgerului.

tex-mex-burger-switch-eat

legume-grill-garnitura-switch-eat

Pentru că din când în când ne mai face cu ochiul și puiul, am zis să îi dăm o șansă și Chicken BLT-ului și vă spunem drept că nu ne-a dezamăgit. Combinația de carne fragedă și gustoasă, cu salata iceberg, roșia, baconul și Emmentaler-ul mega aromat au făcut dintr-un burger de pui aparent simplu unul extraordinar de savuros.

chicken-blt-burger-switch-eat

cartofi-garnitura-switch-eat

La Switch.eat veți mai găsi și #BurgerOfTheWeek, adică un burger nou în meniu pe care îl veți putea comanda doar în săptămâna cu pricina. Când am fost noi în vizită, burgerul săptămânii era Double Decker, la care ne-am uitat cam lung și ne-am gândit bine dacă suntem în stare să-l mâncăm pe tot. Însă am fost plăcut surprinse că, pentru un burger dublu, cu două chifle de carne și două straturi de brânză, plus bacon și ceapă roșie, a fost chiar ușor de devorat.

double-decker-burger-switch-eat

switch-eat-french-fries

Credit foto: Teodora Țeican

Aproape toți burgerii vin împreună cu french fries sau wedges, depinzând de preferințele fiecăruia, și salată Coleslaw, plus o selecție de sosuri, vreo 7 sau 8, care mai de care mai mișto, dar vă puteți comanda și alte garnituri din meniu (nouă ne-au plăcut legumele la grătar foarte mult!). De menționat ar mai fi și chiflele acestora, care sunt super bune, pufoase și dulcege.

Care e burgerul vostru preferat de la Switch.eat?

logo-switch-eat Program:

Mon – Fri:
12:00–23:00
Sat – Sun 12:00 – 23:00
Contact:

  • 0726 023 881
2018-06-12T10:05:12+03:00 November 3rd, 2016|Burger Hunt|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.