Burgerz – Burgeri Buni de Luat la Pachet

//Burgerz – Burgeri Buni de Luat la Pachet

Burgerz – Burgeri Buni de Luat la Pachet

Cumva, nu știm cum, nu am ajuns nici măcar o dată vara aceasta la Piscina Floreasca pentru burgerii lor. Adevărul e că ne-am dat seama cam târziu că cei Burgerz își au sediul chiar acolo. Așa că, înainte să se închidă grădina Floreasca pentru sezonul rece, am remediat repede situația și chiar ne-am dus de mai multe ori special pentru burgeri.

De la Burgerz puteți comanda oricând între 10:30 și 22:30, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, iar transportul este gratuit, însă, doar vreo 5 luni cât e cald și e Piscina Floreasca deschisă, puteți degusta orice din meniul lor în oaza verde de acolo. Bonus: totul vine proaspăt de la 10 metri distanță.

Gradina Floreasca Burgerz

Piscina Floreasca Burgerz

Detaliu Gradina Floreasca

Limonada Piscina Floreasca

Din iarnă până acum aproape că am degustat toți burgerii lor. Asta pentru că ne comandăm foarte des la birou de la Burgerz. După atâta timp, vă dați seama că ne-am găsit preferații noștri din meniul lor, dar asta nu înseamnă că nu ne entuziasmăm când auzim că au adăugat ceva nou pe listă.

Fiecare burger vine cu o porție de cartofi prăjiți fragezi și aromați, care, din păcate, își cam pierd din savoare pe măsură ce se răcesc. Asta nu e o problemă atunci când îi mănânci direct acolo unde sunt pregătiți, dar când comanzi parcă nu mai sunt atât de buni când vin pe jumătate reci. În ciuda acestui fapt, asta nu ne-a oprit niciodată din a comanda burgerii lor. Sunt atât de buni încât uiți de orice altceva.

Burgerz cu cartofi prajiti

Iulia Aleka Burgerz Yumstops

Aleka Iulia Burgerz Yumstops

Cu câteva zile înainte să se închidă Piscina Floreasca, am mers o ultimă oară pe anul acesta și am făcut și recenzie burgerilor savuroși. Primul la poze a fost Casablanca, o dragoste clasică cum îi spun cei de la Burgerz. E preferatul nostru, recunoaștem, iar asta pentru că are tot ce-i trebuie: vită fragedă, schweitzer, bacon, ceapă roșie, salată verde, ketchup și maioneză. E bun de-te-lingi-pe-degete și-ncepi să îți dorești să dai timpul înapoi ca să-l poți mânca din nou.

Casablanca Burgerz 1

Casablanca Burgerz 2

Dacă plănuiți să vă vedeți cu iubitul/iubita, poate că Onion Hero nu e cea mai bună alegere – cel puțin asta ar spune unii oameni. Noi zicem că mai bine comanzi doi burgeri ca să-i mâncați împreună. Asta pentru că Onion Hero e secretul armei secrete. Conține un burger de vită, pancetta și brânză cheddar, ceapă caramelizată, inele de ceapă și maioneză cu usturoi. Știți ce mâncați la următoarea întâlnire, da? E demențial, promitem.

Onion Hero Burgerz 1

Onion Hero Burgerz 2

Un lucru pe care îl apreciem la multe localuri din București e că toată lumea încearcă să îți ofere cel puțin o opțiune vegetariană la fel de gustoasă ca restul meniului, iar în cazul celor de la Burgerz nu puteam să le facem o recenzie fără să îl menționăm pe Pythagoras, un burger făcut dintr-un amestec de morcovi, țelină, ardei gras, praz, vinete și pătrunjel, care vine însoțit de tofu, ceapă, roșii, sos de maioneză fără ou, salată iceberg, ketchup și o chiflă făcută fără lapte. E extrem de bun datorită alegerilor de ingrediente și condimente, iar singura diferență vizibilă e că trebuie mâncat cu tacâmurile. Vedeți voi, burgerul se cam dezintegrează cu prima mușcătură, în special dacă mușcați cu poftă cum am făcut noi.

Pythagoras Burgerz 1

Pythagoras Burgerz 2

Credit foto: Andreea Retinschi

Dacă nu știați ce să vă mai comandați pe la birou sau atunci când vin prietenii în vizită, noi vă recomandăm cu drag Burgerz. Sigur veți găsi o rețetă pe placul vostru în meniu. Cât despre cei care deja au mai comandat de la ei, spuneți-ne care e burgerul vostru preferat. Suntem curioase.

Vouă cu ce vă plac burgerii?

 Burgerz Logo Program:

Mon-Sun:
10:30-22:30
Contact:

  • 0755097257
  • contact@burgerz.ro

Meniu Burgerz

2018-06-12T10:05:23+03:00 October 11th, 2015|Burger Hunt|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.