Burgeria Știrbei – Echilibrul Perfect Calitate-Preț

//Burgeria Știrbei – Echilibrul Perfect Calitate-Preț

Burgeria Știrbei – Echilibrul Perfect Calitate-Preț

La ora mesei, care poate fi oricând în timpul zilei, locurile cu burgeri rivalizează cu cele cu toate meniurile de prânz existente, iar factorii care te fac să alegi un tip de mâncare în detrimentul altuia sunt undeva la mijloc între gust, nivel de sațietate, preț, atmosferă și locul unde te prinde foamea.

Despre Burgeria Știrbei aflasem încă de anul trecut că ar face treaba bună, așa că până să testăm pe propriile pofte nu a mai fost decât un pas.

Cum urci dealul de-a lungul parcului Cișmigiu, dai de localul unde nu încap mai mult de 10 persoane. Spațiul este gândit să acomodeze câțiva pofticioși, în timp ce îi îmbălsămează de mirosuri ce îi fac să ajungă una cu burgerul. În plus, dacă alegi să mănânci aici burgerul îți poți pune sosuri gârlă și poți stropi ora mesei cu apă, suc sau bere.

Meniul este același de când s-a deschis (6 burgeri, dintre care unul pentru vegetarieni), iar Laurențiu, zis Malacu, nu are de gând să-l schimbe prea curând, pentru că, zice el, merge foarte bine așa cum este.

Burgeria Stirbei Bucatarie

Burgeria Stirbei Street Food

Burgeria Stirbei Burgeri

Burgeria Stirbei Burgers

Toti burgerii vin cu cartofi wedges, buni de te îndrăgostești subit de ei și parcă nu mai simți nevoie de altă garnitură. Aviz celor care iau burgerul la pachet însă: cartofii nu mai sunt așa buni când se răcesc.  

Fiecare burger se distinge prin ceva anume, astfel că la Red Spicy Burger vei observa un picant atipic, dar foarte bun, la  Classic American Burger iei la cunoștință cât de bine e carnea făcută, deși nu te-a întrebat nimeni cum îți dorești să fie textura, la Baconais Crispy Burger mustăcești satisfăcut de crocantul bine nimerit și de cum baconul aduce un plus de gust burgerului.

Burgeria Stirbei Red Spicy Burger

Burgeria Stirbei Classic American Burger

Burgeria Stirbei Baconais Cripsy Burger

La Green Savory Burger te gâdilă gustul de pesto în combinație cu carnea de vită Angus, iar la Golden Chicken Burger, după ce faci o mică echilibristica cu burgerul care conține ou, îți zici că l-ai mai upgrada cu niște castraveți murați (mai mulți și mai acrișori), să-i mai nuanțezi gustul fad al puiului, dar rămâi satisfăcut, cu ideea că la următorul o să știi ce să ceri în plus.

Burgeria Stirbei Green Savory Burger

Burgeria Stirbei Golden Chicken Burger

Credit foto: Teodora Țeican

Ca idee generală, noi am observat că burgerii se mănâncă destul de ușor, chiar și cei cu ou, după ce dezvolți o strategie personală de prindere.

Ce ne-a plăcut la Burgeria Știrbei

  • Raportul calitate – preț este unul cât se poate de corect, iar Malacu reușește să facă o atmosferă faină de familiaritate.

Unde mai e de lucrat la Burgeria Știrbei

  • Rescris meniul de pe tablă cu un font mai gros, să poți vedea mai bine propunerile, asta dacă nu le știi deja pe de rost.  
  • Dacă ar fi după noi, am propune adăugarea măcar o dată pe an de noi burgeri.
  • Un lucru care ține de gustul personal și mai puțin de cei de acolo e posibilitatea de a-ți alege tu burgerul cu un mix special de ingrediente, să-ti fie fix pe plac.
 Burgeria Stirbei Logo Program:

Mon – Fri:
11:00–22:00
Sat – Sun:
11:00–22:00

Contact:

  • burgeriastirbei@gmail.com
  • 031 422 3492

Meniu Burgeria Știrbei

2018-06-12T10:05:02+03:00 April 11th, 2018|Burger Hunt|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.