Burgeri Gourmet Acasă la Simbio

//Burgeri Gourmet Acasă la Simbio

Burgeri Gourmet Acasă la Simbio

Ultima oară când am fost la Simbio și ne-am oprit în grădina lor de poveste, despre care puteți citi mai multe în articolul precedent despre livada cochetă de pe Negustori 26, am stat atâtea ore încât ni s-a făcut foame. După o plimbare lungă prin Bucureștiul canicular și un Aperol Spritz, apetitul nostru era complet treaz și cerea ceva bun din meniu.

Deja degustasem cam tot ce au de oferit Simbio, inclusiv unul din burgerii lor delicioși, așa că știam din prima ce ne dorim. Ne-am comandat trei din cei cinci burgeri gourmet din meniul Simbio cu mici modificări pe ici pe colo ca să fie fix pe gustul nostru. Ne place la nebunie să învârtim ingrediente atunci când e posibil, iar Simbio îți lasă o libertate destul de mare atunci când vine vorba de fillings la alegere.

Aleka Iulia Yum Stops Simbio

Simbio Burgeri Gourmet Bucuresti

Am comandat un Burger One, servit alături de cartofi cu rozmarin la cuptor. Conține vită, roșie, salată, ceapă caramelizată, brânză Cheddar, bacon, castravete murat, maioneză, sos barbeque și o chiflă proaspătă, făcută în casă. E demențial și ar putea sătura chiar și pe cel mai pofticios om. Atenție, burgerii Simbio nu sunt tocmai mici și nici ușor de mâncat. Fii pregătit să te mozolești, dar noi îți promitem că fiecare secundă îți va face plăcere.

Următorul pe listă a fost Burger Two, servit de asemenea alături de cartofi cu rozmarin la cuptor. Acesta conține avocado, roșii uscate, brânză de capră, maioneză, sos barbeque și aceeași chiflă moale la interior și ușor crocantă la suprafață, a cărei rețetă de abia aștepți să o furi. Concluzia noastră? Bun de te lingi pe degete.

Ultimul burger gourmet încercat este varianta perfectă pentru vegetarienii care vor să își răsfețe papilele gustative. Quinoa Burger este servit alături de o salată verde proaspătă cu roșii cherry și conține un burger făcut din quinoa, năut și dovlecel, completat de avocado, salată, roșie, sos de iaurt cu mentă și o chiflă făcută în casă. Noi am înlocuit avocadoul cu niște ceapă caramelizată, pe care nu am putut să o uităm de la primul burger gustat la Simbio, dar era prima oară când încercam opțiunea vegetariană. Ușor picant și foarte aromat, burgerul din quinoa ne-a convertit complet. Cine ar fi crezut că poți da de un burger fără carne la fel de bun ca cel de vită?

Burger One Simbio

Burger Two Simbio

Quinoa Burger Simbio

Credit foto: Andreea Retinschi

Nu știu de voi, dar noi deja ne gândim cu poftă la burgerii aceștia și de abia așteptăm să revenim la Simbio ca să îi mai comandăm. Poate încercăm ceilalți doi burgeri din meniu data viitoare sau poate născocim noi o rețetă nouă cu ajutorul opțiunilor de Extra Fillings.

Voi ați încercat burgerii de la Simbio?

Simbio Logo Program:

Mon – Thurs:
10:00–00:00
Fri – Sat:
10:00–03:00
Sun:
10:00–00:00
Contact:

  • 021 310 2700
  • rezervari@simbiocafe.ro
2018-06-12T10:05:27+03:00 August 10th, 2015|Burger Hunt|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.