Weekend Brunch Special la D20 Urban Bistro

//Weekend Brunch Special la D20 Urban Bistro

Weekend Brunch Special la D20 Urban Bistro

Dacă la începutul toamnei veneam la D20 Urban Bistro pentru burger hunt, la început de iarnă ne-am regrupat în jurul preparatelor cu ouă de la brunch-ul de weekend, care-ncepe la 11 dimineața și ține mai toată ziua, până la 5 seara mai exact. Trebuie să recunoaștem că astea-s fix brunch-urile noastre preferate, cele care nu te forțează să ajungi într-un interval strict și care se mulează perfect chiar și celui mai leneș program de sâmbătă sau duminică.

Am dat bună dimineața weekendului la D20 Urban Bistro cu un fresh Antioxidant Blast cu rodii și portocale, care a fost mai înviorător decât orice cafea prin gustul dulce-acrișor al fructelor proaspete. Am luat și un Mochaccino, o băutură cu espresso, spumă de lapte și cacao, care în ciuda faptului că sună ca un mix bun, are un gust destul de dur. Așdar dacă pofteai la unul ca pe un soi de desert, mai bine te păstrezi pentru un fresh.

D20 Urban Bistro Bar

D20 Urban Bistro Brownies

D20 Urban Bistro Antioxidant Blast Mochaccino

Acum să trecem la partea cu adevărat gustoasă! Am năvălit în forță cu Epic Morning, o farfurie cu două ouă ochiuri alături de bacon și un mix legume dintre care avocado, roșii și salată pe care le-am dat prin cele două felii de brânză feta. Ingrediente proaspete, ochiuri gătite la perfecție, tocmai bun dacă ți-e poftă de un mic dejun zdravăn cum niciodată nu ai răbdare să îți faci singur.

Ne-a încântat să găsim Shakshuka, un preparat originar din Africa cu ouă ochiuri într-o supă de roșii, ardei, ceapă și usturoi, în care când înmuiam pâinea prăjită (care a cam întârziat să apară) ne umpleam ochii de poftă și gura de plăcere. Este un preparat destul de tocăniță, dar una delicioasă, care face trecerea perfect de la mic dejun la prânz. Nu te speria de ochiurile aparent cam moi și amestecă-le zdravăn cu restul compoziției înainte de a te înfinge cu furculița. Așa te vei bucura de fiecare ingriedent odată cu fiecare îmbucătură.

D20 Urban Bistro Epic Morning

D20 Urban Bistro Shakshuka

D20 Urban Bistro Shakshuka Eggs

Când am luat la degustat Fluffy Morning am descoperit cu plăcere că poți combina cu succes pancakes cu ouă ochiuri, legume perpelite și bacon crocant în varianta savuroasă. Pentru cele dulci din păcate nu exista sirop de arțar, dar nici cele stropite cu topping de căpșuni nu au fost de neglijat. Ne-au fost aduse cu fructe de sezon, adică mere și portocale, și deși ne-ar fi plăcut să fie niște fructe mai diverse, poate chiar mai exotice, combinația a fost una bună pentru o dimineață rece de iarnă.

D20 Urban Bistro Fluffy Morning Savory

D20 Urban Bistro Fluffy Morning Sweet

French Morning este cea mai delicată și gustoasă propunere de mic dejun, în special pentru weekend și cu dedicație pentru iubitorii de patiserie. Ai două croissante fragede cu unt, gem și miere dar și șuncă și cașcaval. Tocmai că ai prea multe ingrediente pentru doar două croissante, le-am sugera celor de la D20 Urban Bistro să pună măcar trei croissante ca să te poți bucura de toate ingredientele din farfurie. Sau poate chiar două felii de toast în plus.

Ne-ar fi plăcut să-ți recomandăm să iei Bacon Egg Burger, mai ales că arată demențial. Doar că este al naibii de greu să-l mănânci cu mâna și la fel de greu și cu furculița și cuțitul, tocmai pentru că oul face să alunece tot. În plus carnea, deși gustoasă, nu era deloc suculentă, făcând preparatul unul destul de greoi pentru brunch.

D20 Urban Bistro French Morning

D20 Urban Bistro Bacon Egg Burger

Credit foto: Teodora Țeican

Trecând peste acest preparat care necesită ameliorări, merită să iei brunch-ul la D20 Urban Bistro, în special pentru că ai propuneri diverse cu ingrediente proaspete și delicioase, iar spațiul este primitor și aerisit, ideal pentru un mic dejun întârziat cu prietenii sau familia.

d20 Urban Bistro Logo Program:

  • Mon-Fri: 08:00-22:30
  • Sat-Sun: 09:00-22:30

Contact:

  • office@d20.ro
    0726 696 395

Meniu D20 Urban Bistro

2018-06-12T10:05:03+03:00 January 9th, 2018|Sunday Brunch|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.