Nuba Cafe – Mic Dejun Complet Într-o Mare de Culori

//Nuba Cafe – Mic Dejun Complet Într-o Mare de Culori

Nuba Cafe – Mic Dejun Complet Într-o Mare de Culori

După ce am fost la Nuba-ul din cartierul francez pentru cină și dans astă iarnă, am pășit și la Nuba Cafe din zona Dorobanți, un local în culori electrizante, ce este mai degrabă o terasă acoperită, unde poți lua un mic dejun divers cu preparate sărate și dulci, pentru care poți face repede o slăbiciune.

Nuba Cafe Interior Design

Nuba Cafe Design Interior

În loc de cafea am luat Frappe cu Oreo și Raffaelo, băuturi răcoritoare, nu foarte dulci, lucru ce le face super bune. La mic dejun am ales un preparat nu foarte mare, dar sățios, ce te trezește cu un strop de picant, format din 2 ouă poșate, cu felii de avocado, toate pe o felie, un pic cam tare de pâine prăjită. Acoperite cu flori comestibile și alăturate cu salată, ouăle poșate creează o priveliște de vis pentru un mic dejun leneș.

Ouăle Benedict vin în combinație cu prosciutto crocant, flori comestibile și un sos olandez ce adaugă gustul acrișor preparatului, dar per total este un fel care are nevoie de încă un ingredient care să-l facă mai memorabil – să îl ridice din punct de vedere al gustului la nivelul plating-ului. Eventual folosită o chiflă brioșă, îl loc de felie de pâine prăjită, am sugera noi.

Nuba Cafe Frappe

Nuba Cafe Poached Eggs Avocado

Nuba Cafe Eggs Benedict

Omleta cu somon afumat vine tot pe o felie de pâine, are o mână de salată din microplante și definirea gustului vine de la firele de ceapă pitică, cunoscute sub numele de chives, care îi dau un plus de savoare.

Summer eggs este o omletă ca un apus de soare de vară și vine în propria tigaie. În mica și aspectuoasa omletă, ai zuchinni, roșii cherry și parmezan, impregnate cu mentă și busuioc. Un preparat surprinzător de sățios și surprinzător din punct de vedere al gustului, care trece fin de la acrișor la dulce-amărui, aproape fără să îți dai seama.

Deși nu se află în categoria de mic dejun, nu am putut să nu luăm și o porție de creveți tempura cu salată, un preparat pentru care musai trebuie să faci loc în stomac, fiind un adevărat dătător de senzații gustoase.

Nubca Cafe Omleta Somon Afumat

Nuba Cafe Summer Eggs

Nuba Cafe Sunday Brunch

Trecând la partea dulce a micului dejun, trebuie să împarți cu cineva granola cu iaurt grecesc și fructe confiate. Toarnă-ți câtă miere dorești și păstrează-te și pentru un waffle cu fructe de pădure și cremă de brânză nemaipomenit de bun și doar un pic dulce datorită siropului de arțar și mascarpone-ul fin. Aceste gaufre super pufoase și gustoase ne-au convins cel mai mult, dintre toate preparatele, să revenim la Nuba Cafe.

Nuba Cafe Granola Iaurt Fructe

Nuba Cafe Cream Cheese Waffles

Nuba Cafe Sunday Brunch Yum Stops Cheesecake

Credit foto: Sorin Florea

Recomandăm locul ca experiență de culoare, chiar te binedispune să iei masa într-un loc unde culorile joacă rol de terapie. Iar brunch-ul trebuie musai să conțină waffles, cele mai bune din oraș din experiența noastră până acum, și poached eggs with avocado pentru un mic dejun sărat-dulce și iute.

Ce ne-a plăcut la Nuba Cafe

  • Diversitatea, plating-ul și savoarea preparatelor pentru micul dejun.
  • Estetica optimistă a localului.
  • Deschiderea față de stradă și totodată aerul răcoritor într-o zi toridă

Unde mai e de lucrat la Nuba Cafe

  • Deși profesioniști, chelnerii din local au o mimă serioasă spre dark, ce contrastează cu explozia de culoare a localului. Un zâmbet discret ar face vizita la Nuba Cafe și mai faină.

Nuba Cafe Logo Program:

  • Mon-Fri: 09:00-24:00
  • Sat-Sun: 09:00-24:00

Contact:

  • 0736 300 000

Meniu Nuba Cafe

2018-06-12T10:05:05+03:00 September 8th, 2017|Sunday Brunch|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.