Cereal Crunch Cafe, Pentru Copilul din Tine

//Cereal Crunch Cafe, Pentru Copilul din Tine

Cereal Crunch Cafe, Pentru Copilul din Tine

Când erai mic, sigur ai văzut o groază de filme americane cu bucătării unde există cel puțin un raft plin de cutii de cereale. Froot Loops, Cap’n Crunch, Lucky Charms etc. Ți-ai imaginat ce gust au, ai poftit un pic și-apoi te-ai întrebat de ce ai tăi îți cumpără doar fulgi de porumb. Ei bine, răspunsul e simplu: la noi nu găsești toate tipurile astea de cereale, în afară de 4-5 opțiuni mai zaharoase. Și probabil e mai bine așa, că oricum avem suficiente chestii cu zahăr pe care le băgăm în noi. Dar dacă ai vrut vreoată să-ți satisfaci pofta creată de filme, acum poți!

În centrul Bucureștiului, pe Bulevadrul Națiunilor Unite nr. 3-5, s-a deschis recent Cereal Crunch Cafe, un bistro plin de culoare dedicat exclusiv cerealelor cu lapte, care te transportă imediat către vremea copilăriei. Singura parte dificilă este să alegi cerealele pe care vrei să le încerci.

Cereal Crunch Cafe Selectie Cereale

Cereal Crunch Cafe Reeses Puffs

Cum funcționează? Păi, e destul de simplu. Întâi alegi mărimea bolului: S, M sau L, iar apoi tipul de cereale: naționale (adică cele pe care le găsești și la noi în supermarket, vreo 6 opțiuni  în total) sau de import, cu mențiunea că în bolul L (cel pe care l-am ales și noi) poți să combini două tipuri de cereale – ceea ce am și făcut, evident, și ceea ce vă recomandăm și vouă să faceți, în special dacă vreți să încercați mai multe tipuri de cereale.

După ce-ți combini cerealele și alegi un topping, dacă vrei, urmează alegerea laptelui. Vrei super degresat la 0,1% grăsime sau clasicele 1,5% sau 3,5%? Sau poate vrei ceva cu un gust mai puternic? Pentru asta ai laptele de capră.

Dacă ești intolerant la lactoză, nicio grijă, ai și posibilitatea de a alege lapte fără lactoză sau chiar una dintre opțiunile 100% vegetale: lapte din soia (original, vanilie sau ciocolată), din ovăz, din alune, orez, cocos, quinoa, migdale, grâu sau hrișcă. Bonus, pentru 2 Lei în plus poți alege o culoare care să-i dea bolului tău de cereale acel aer de „perfect pentru Instagram”.

Cereal Crunch Cafe Lapte Milk Bar

Cereal Crunch Cafe Lapte Vegetal Ovaz

Cereal Crunch Cafe Toppings

N-o să intrăm în foarte multe detalii despre cerealele pe care le-am ales noi (pentru că n-am mai termina niciodată această recenzie), așa că vă zicem un pic despre preferatele noastre.

Froot Loops sunt grozave dacă vrei ceva doar ușor dulce care să-ți dea un boost de energie.

Cinnabon sunt excelente dacă ești fan al faimoaselor prăjituri cu scorțișoară pe care în mod normal încerci să le eviți pentru că sunt o bombă calorică. Câteva linguri din varianta lor de cereale pare mai light, dar nu te lăsa păcălit prea mult. Tot pline de zahăr sunt. Pline de zahăr și nemaipomenit de gustoase!

Cereal Crunch Cafe Froot Loops Lapte Portocaliu

Cereal Crunch Cafe Cinnabon Smores

Dacă vrei și câteva mini-bezele în mixul tău, alege Honey Maid S’mores, Lucky Charms sau un topping consistent de bezele la final.

Pentru fanii unt de arahide există, desigur, Reese’s Puffs, niște cereale care combină grozav dulcele cu săratul, iar pentru copilul din tine alege Trix Classic, niște biluțe pufoase în 6 culori care ne-au amintit de pufarinele din copilărie.

Cereal Crunch Cafe Lucky Charms

Cereal Crunch Cafe Bezele Smores

Înainte de a te pune pe mâncat, ține minte să faci și tona de poze, desigur! Sfat: toarnă laptele în bol doar la final ca să nu ți se înmoaie toate cerealele până termini cu check-in-ul pe Facebook sau story-ul pe Insta. Iar dacă ți-e foame tare tare, alege și un Pop Tart, un alt desert clasic american, dar ține minte că e de un dulce cam exagerat.

Pop Tarts Cereal Crunch Cafe

Cereal Crunch Cafe Yum Stops Recenzie

Credit foto: Teodora Țeican

Nouă ni s-a părut că Cereal Crunch Cafe e locul perfect pentru o primă întâlnire fără pretenții. E casual, colorat și te face invariabil să zâmbești, să glumești și să te bucuri de oamenii din jurul tău. Musai de încercat!

Ce ne-a plăcut la Cereal Crunch Cafe

 • Staff-ul super prietenos care te ajută să-ți alegi combinația de cereale
 • Spațiul colorat și vesel
 • Selecția mare de cereale

Unde mai e de lucrat la Cereal Crunch Cafe:

 • Recomandăm introducerea unor opțiuni mai „healthy” în viitor: granola home made cu iaurt grecesc și fructe proaspete, spre exemplu – tot cereale, tot crunchy, dar cu puțin mai multă responsabilitate nutrițională. Apropo de nutriție, câteva exemple de aporturi calorice ar fi utile, de asemenea, în special că vorbim de un local care servește predominant zaharuri procesate.

Logo Cereal Crunch Cafe Program:

 • Mon-Thu: 10:00-21:00
 • Fri: 10:00-22:00
 • Sat: 10:30-22:00
 • Sun: 10:30-21:00

 

Contact:

 • 0770 387 375
  office@cerealcrunchcafe.ro

Meniu Cereal Crunch Cafe

 

2018-06-12T10:05:01+03:00 May 20th, 2018|Sunday Brunch|1 Comment

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

One Comment

 1. Avatar
  serban Ryanna 09/09/2020 at 1:36 pm - Reply

  Se pot comanda cuti de cereale ??

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.