Yellow.Menu, Partener World Class în Programul LET’S GO YOU

//Yellow.Menu, Partener World Class în Programul LET’S GO YOU

Yellow.Menu, Partener World Class în Programul LET’S GO YOU

Serviciul de food delivery Yellow.Menu este partener World Class în programul LET’S GO YOU, propunând zilnic un preparat conform recomandărilor nutriționistului. LET’S GO YOU este un program de 8 săptămâni ce îi provoacă pe români să adopte un stil de viață sănătos și activ, oferindu-le clienților World Class un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal, în funcție de nevoile fiecăruia – slăbit, dezvoltarea masei musculare sau menținere.

Programul LET’S GO YOU oferă acces la o platformă online și o aplicație pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informații despre planul alimentar și antrenamente. Secțiunea de nutriție din cadrul programului include recomandări, precum și peste 650 de rețete sănătoase, adaptate oricărui plan alimentar personalizat, care pot fi preparate acasă. De asemenea, pentru cei care nu au timpul și resursele necesare să își pregătească în fiecare zi prânzul, aplicația oferă posibilitatea de a comanda zilnic un preparat conform recomandărilor nutriționistului, de la Yellow. Menu.

Muschiulet-de-porc-cu-piure-de-cartofi-si-sos-de-piper-verde

“Timpul pe care îl pierzi ca să cumperi ingrediente și să prepari mâncarea este piedica principală a omului de astăzi, care mai are job, familie, eventual și o pasiune. Oamenilor le plac mai mult mâncărurile sănătoase, dacă nu pierd ei timp să gătească, așa că varianta de a comanda direct din aplicație le este dedicată celor care nu au timp să stea în bucătărie”, spune Cristian Mărgărit, Nutriționist și partener World Class în programul Let’s Go You.

În meniul realizat de chefii care coordonează bucătăria Yellow.Menu, și care include preparate premium, proaspete și delicioase, a fost inclus zilnic un preparat conform planului creat de nutriționist (precum Antricot de vită cu rucola, parmezan și roșii cherry sau Mușchiuleț de porc cu piure de cartofi și sos de piper verde), etichetat LET’S GO YOU, dar și fresh-uri și smoothie-uri de fructe, ce completează un meniu sănătos.

Antricot-de-vita-cu-rucola-si-parmezan

‘”Unul dintre obiectivele Yellow. Menu a fost să ofere o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a lua prânzul la birou, iar asocierea cu World Class este cât se poate de naturală, acesta fiind promotorul unui stil de viață activ și sănătos”, declară Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.

Cum vi se pare inițiativa World Class și colaborarea cu Yellow.Menu?

2018-06-12T10:05:20+03:00 February 9th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.