Vedetele Noului Meniu Hard Rock Cafe

//Vedetele Noului Meniu Hard Rock Cafe

Vedetele Noului Meniu Hard Rock Cafe

Lanțul de restaurante Hard Rock a anunțat recent cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu peste 20 de preparate noi disponibile în locații din întreaga lume, inclusiv în București.

Noul meniu pune accent pe cele mai noi și premiate rețete de Steak Burger, preferatul fiind 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, care va genera în România donații din vânzări către Asociația S.O.S Satele Copiilor.

Steak Burgers nu sunt singurele preparate inovatoare incluse în noul meniu Hard Rock, care va cuprinde și selecția de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables, încurajând aventura și explorarea și permițându-le fanilor să-și satisfacă cele mai curioase pofte.

Lansarea globală a noului meniu este un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe data de 14 iunie 1971, având misiunea de a servi cei mai buni burgeri și milkshakes din întreaga lume.

New menu Hard Rock Cafe

Vedetele noului meniu Hard Rock

Vedetele noului meniu al Hard Rock Cafe sunt premiații Steak Burgers, care conțin 100% Vită Angus. Așa cum corzile unei chitare trebuie să fie perfect acordate pentru ca o melodie să sune bine, fiecare detaliu contează atunci când construiești un burger gustos. De la acompaniament premium, cum ar fi chiflele proaspăt coapte, până la sosurile casei, noii Steak Burgers armonizează precum o legendă rock.

Noua gamă delicioasă include:

  • The 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ – un Steak Burger din carne proaspătă de vită Angus, cu foiță de aur comestibilă de 24 de karate, cu brânză Cheddar, salată verde, o felie de roșie și inele de ceapă roșie. Prin intermediul Fundației Hard Rock Heals, 10% din veniturile obținute din vânzarea 24-Karat Gold Leaf Steak Burger™ vor fi donate în România către Asociația S.O.S Satele Copiilor, respectând angajamentul companiei de a oferi înapoi comunității și de a face lumea un loc mai bun.
  • Original Legendary® Burger – burgerul cu care a început totul – proaspăt, cu șuncă afumată, brânză Cheddar, inele crocante de ceapă, salată și felii de roșii, servit alături de sosul casei.
  • The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de brânză Cheddar topite, servit cu salată verde, felii de roșii și ceapă roșie.
  • Double Decker Double Cheeseburger – un tribut adus Burgerului “Down Home Double Burger” de la Hard Rock Londra din 1971, precum și emblematicelor autobuze cu etaj, este compus din doi Steak Burgers, brânză, maioneză, o felie de roșie, salată verde și ceapă roșie.
  • BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger asezonat cu un amestec de condimente și cu sos barbeque pregătit în casă, inele de ceapă, brânză cheddar, bacon afumat, salată verde și o felie de roșie.

24K Gold Leaf Steak Burger Hard Rock

Chiar dacă sunt noi în meniu, nu este prima dată când Steak Burgers de la Hard Rock Cafe se află în lumina reflectoarelor – marca Steak Burger câștigând deja premii înaintea lansării sale la nivel mondial, inclusiv recunoașteri precum “Fan Favorite” la Battle Burger Riverwalk Fort Lauderdale din 2019, “Cel mai bun Burger” în cadrul Premiilor Editor-in-Chief și “Ultimate Winner / Best in Miami” la Miami Times Burgerfest, în 2018.

„Căutăm continuu noi variante de a ne surprinde clienții cu preparate cât mai apropiate stilului lor de viață. Noul meniu aduce combinații surprinzătoare, invitând la o aventură culinară inspirată din arome și gusturi din întreaga lume. În completarea preparatelor #legendsonly vine și întreaga atmosferă Hard Rock Cafe, un tribut adus legendelor care au inspirat povestea de succes a unui brand care continuă să scrie istorie. În România, ne onorează o recunoaștere de peste 10 ani, mulțumită celor care aleg să ne treacă pragul zilnic”, a recunoscut Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe București.

Cei care doresc să ia masa la Hard Rock Cafe pot face o rezervare vizitând www.hardrockcafe.com/locations.aspx. Iar pentru mai multe detalii despre experiența culinară de la ei, nu uita să citești și recenzia Yum Stops la Hard Rock Cafe!

2019-07-02T21:10:55+03:00 June 25th, 2019|Blog|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.