Ne Vedem la Prima Ediție de Creators Cup Bucharest!

//Ne Vedem la Prima Ediție de Creators Cup Bucharest!

Ne Vedem la Prima Ediție de Creators Cup Bucharest!

Origo, recunoscut în domeniul cafelei de specialitate pentru ospitalitate exemplară, produs excelent și performanță în competiții, găzduiește alături de Rafael Mlodzianowski, prima ediție Creators Cup în România. Formatul internațional este creat de Rafael – Q Grader certificat de cafea arabica și Trainer SCA (Specialty Coffee Association) autorizat pe toate modulele.

Parte din seria de evenimente ce marchează 5 ani de Origo, Creators Cup va avea loc pe 8 septembrie, la Linea / Closer To The Moon și încurajează spiritul creativ și inovativ, ce caracterizează domeniul cafelei de specialitate.

COMPETITOR CREATORS CUP

Competiția va avea un caracter informal, prietenos, creând un spațiu de joacă, în care iubitorii de cafea sau barista profesioniști pot concura cu un device creat de ei de la zero.

Se va puncta designul funcțional și original care permite prepararea unei cafele bune. Concurenții vor prepara un brew de cel puțin 150ml. Organizatorii, împreună cu partenerii competiției, vor asigura participanților aceeași cafea, apă, boiler și râșniță. Aceștia vor avea un timp de antrenament pentru a testa cafeaua înainte de a participa. Competiția presupune 5 minute de pregătiri și 10 minute pentru a prezenta conceptul metodei create.

Juriul, prezidat de Rafael, va recompensa participarea concurenților la Creators Cup, oferind 3 premii – Best Design, Best Brew și Best Overall.

VIZITATOR CREATORS CUP

Pentru a sărbători spiritul creativ al cafelei de specialitate, la Creators Cup, Origo a colaborat cu artiști locali,  care au pregătit o serie de produse destinate personalizării și echipării brew bar-ului de acasă:

  • Artiști în ceramică au creat propria lor soluție de brew. Alături de Madalina Teler, Cristina Ciobanu, Spoonfool au stat bariștii Origo, care au setat o reteță atent calibrată fiecărei metode. Astfel, vizitatorii vor putea alege produse din ceramică lucrate manual, dar vor avea și ocazia testării și degustării cafelei cu metoda aleasă.
  • 5 designeri grafici au pregătit ilustrații inspirate de metodele de brew, care vor fi prezentate sub formă de print-uri sau wearables.

Cu cine ne vedem la prima ediție de Creators Cup?

2018-09-04T12:57:57+03:00 September 4th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.