Vara Activia: Un Nou Iaurt de Băut și Multe Surprize

//Vara Activia: Un Nou Iaurt de Băut și Multe Surprize

Vara Activia: Un Nou Iaurt de Băut și Multe Surprize

Vara aceasta e despre tine: despre muzica fiecărei zile, apă, soare, vacanță, povești spuse între prieteni și momente frumoase. Vrei să arăți și să te simți bine, iar cea mai bună cale de a avea grijă de tine pornește de la ceea ce îți face bine în interior.

Să mănânci sănătos e “must-have” în acest sezon. Așa că Activia te ajută să îți menții sănătatea digestivă cu o gamă variată de iaurturi de băut ușoare și gustoase și lansează noul Activia Piersică și Fructul Pasiunii. Iar Activia Pina Colada, vedeta sezonului trecut și votat “produsul anului” în aprilie 2016, completează perfect simfonia gusturilor din vara aceasta.

Cu o combinație unică de fructe, Activia cu Bifidus Actiregularis este alegerea potrivită pentru zilele de vară în care te bucuri de plimbări la mare, la munte, în excursii, te vezi cu fetele sau pur și simplu mergi la birou și ai nevoie de o gustare răcoritoare, hidratantă și hrănitoare. Activia te ajută să te simți bine și să ai o vară de neuitat.

Campanie-Vara-Activia

Cum? Îți oferă cele mai tari experiențe alături de prieteni. Încearcă orice Activia de băut, intră pe www.activia.ro sau trimite SMS la 1772 cu numărul bonului fiscal și poți câștiga două bilete la cele mai dorite concerte ale verii. Electric Castle, Muse, Untold, Summer Well, Sia sau The Cat Empire te așteaptă! În plus, pe www.activia.ro îți poți crea propria melodie și îți poți dubla șansele de câștig cu un share pe Facebook.

Campania Activia se desfășoară în perioada 1 iunie – 19 august 2016. Pentru mai multe informații interesante despre campanie și despre cum îți poți menține starea de bine vara aceasta, intră pe site-ul www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.

2018-06-12T10:05:15+03:00 June 10th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.