Topul Uber Eats la Un An de la Lansare

//Topul Uber Eats la Un An de la Lansare

Topul Uber Eats la Un An de la Lansare

Uite că a trecut un an de când Uber Eats s-a lansat în România și a umplut Bucureștiul de bicicliștii cu geanta verde în spate. Dacă inițial erau doar 100 de restaurante înscrise, până în momentul de față numărul a crescut la 700. Restaurantele partenere includ de la localuri mici, afaceri de familie, până la mari lanțuri de restaurante. Durata medie de livrare a unei comenzi este de 36 de minute, iar cea mai scurtă livrare a durat doar 5,4 minute.

Uber Eats Biciclisti

Impactul Uber Eats asupra restaurantelor de top

72% dintre restaurantele care au răspuns sondajului spun că Uber Eats le-a ajutat să își crească afacerea. Aproape jumătate (47%) dintre respondenți spun că au înregistrat o creștere cuprinsă între 10% și 30%.

9 din 10 manageri sau proprietari de restaurante au spus că ar recomanda Uber Eats și altor restaurante.

Uber Eats Lunch

Cele mai populare restaurante Uber Eats

Cele mai populare feluri de mâncare comandate de români sunt burgerii, puiul fript și wrap-urile. Număr record de comenzi înregistrat de același utilizator este de 379, în timp ce cea mai mare comandă plasată a fost un meniu sushi cu 152 bucăți.

Printre cele mai populare restaurante Uber Eats sunt Nicolai (pe primul loc în aplicația Eats cu cele mai multe comenzi), Pain Plaisir (cea mai populară patiserie și brutărie ce vinde baghete, ciabatta și pâine țărănească prin acest serviciu), Atelierul de tarte (cel mai popular restaurant pentru brunch), calif & condimental (cel mai popular lanț de restaurante) sau Sara Green (cel mai popular restaurant vegan pe Uber Eats).

„Se vede diferența când gătești cu drag. Eu gătesc mâncarea într-un mod simplu, după rețetele mamei mele, și atunci acest timp de mâncare e sensibilă la transport și trebuie livrată cât mai rapid. Provocarea în acest domeniu este să te adaptezi mereu timpurilor, iar Uber Eats nu mă lasă să mă plafonez, îmi aduce aminte că trebuie să mă reinventez mereu”, a spus Nicolai Tand, proprietarul restaurantului Nicolai.

„Uber Eats ne oferă o mobilitate mai mare și ne ajută să ne creștem cifra de afaceri. În curând, vrem să deschidem un concept nou de bucătărie, cloud kitchen, care va presupune un punct de lucru doar cu livrări”, a declarat Radu Tănase, cofondator calif & condimental.

2019-06-23T14:30:42+03:00 June 24th, 2019|Blog|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.