Terminus, Primul Pub cu Specific Românesc

//Terminus, Primul Pub cu Specific Românesc

Terminus, Primul Pub cu Specific Românesc

Recunosc, nu am avut avut vreo istorie cu pubul Terminus, care se pare că este înrădăcinat pe strada George Enescu încă de prin 1998, timp în care a reușit să adune sute de povești ale unor generații întregi.

Din mica mea experiență cu Terminus, știam că este un pub unde te întâlnești cu prietenii la băuturi și conversații interminabile. De curând Terminus a introdus și partea gastronomică în meniu, iar conceptul ales este unul românesc, cu rețete adunate din întreaga țară.

La aperitive găsești mult-iubitele salate de sărbătoare în familie, adică salata boeuf, fasolea bătută și mai puțin cunoscută salată Șuba cu pește afumat, legume și cartofi. Am rămas impresionata de borșul cu sfeclă și vițel, dar și de o ciorbă pe care o mâncam când eram mică, cea de ciocănele, ambele fiind demențiale.

Terminus Salata Boeuf

Terminus Salata Suba

La feluri gătite nu ai cum să spui nu sarmalelor de porc sau saramurii lipovenești. La categoria preparatelor pe grătar, dacă-ți plac micii de Dedulești, află că cei de la Terminus i-au adus în meniu, în varianta lor, destul de apropiată de cei de la Dealul Negru. În plus, găsești și cârnații Virșli din Hunedoara, dar și un preparat mai rar întâlnit prin meniurile restaurantelor din București, pizdulicele de porc.

Toate aceste  le poți acompania cu bere la draught și sticlă, cu beri speciale, de la Guinness la Angelo Poretti, și cu o gamă de cocktailuri pe bază de spirtoase românești, precum vișinata sau pălinca de caise, plus 50 de etichete de vinuri românești.

Terminus Sarmale

Terminus Musaca

Terminus Mancare Romaneasca

Credit foto: Sorin Florea

Ce e fain este ca dacă nu poți mânca tot, cei de la Terminus încurajează luatul mâncării la pachet, iar caserolele folosite sunt prietenoase cu mediul și nu influențează calitatea produsului transportat.

Pub-ul este deschis de marți până joi, de la 13:00 la 24:00 și de vineri până duminică de la 13:00 la 2:00.

2018-06-18T22:37:43+00:00 June 19th, 2018|Blog|1 Comment

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

One Comment

  1. […] se află pe str. George Enescu 2-4, vis-a-vis de Primus și Terminus, și se întinde pe 2 camere spațioase, iar într-una tronează un pian în jurul cărora se […]

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.