TABASCO – tradiție, gust și versatilitate

//TABASCO – tradiție, gust și versatilitate

TABASCO – tradiție, gust și versatilitate

Joia trecută a avut loc cel mai HOT party al sezonului, cu o vedetă incontestabilă: TABASCO Sos – unul dintre cele mai cunoscute branduri importate în România de către Parmafood Group Distribution. Împreună cu alți food bloggers și food enthusiasts, parteneri și iubitori ai brandului, am avut parte de un adevărat regal al simțurilor.

TABASCO® – The Sauce That Flavours Our World

Cinci live cooking sessions, multe cocktailuri, distracție cât cuprinde și desigur, atmosferă incendiară. Chefii din #TeamTABASCO – Chef Ciprian Spancioc aka The Wild Chef, Ștefan Stancu – Taqueria, Chef Constantin Ghimpu, Alfred Dauteuil – Jerry’s Pizza și Chef John Menumorut și-au dovedit încă o dată măiestria și au oferit invitaților un spectacol culinar, o incursiune în lumea savuroasă a aromelor.

Tabasco sos burgers

Ingredientele vedetă au fost cele patru sosuri disponibile pe piața din România: TABASCO Sos ardei roșu, TABASCO Sos ardei verde, TABASCO Sos Chipotle și cel mai nou venit în gamă – TABASCO Sriracha Sos. Tacos cu gust autentic mexican, burgeri apetisanți, pizza cu blat crocant și desigur surprize dulci: macarons, vată de zahăr și mousse de ciocolată picantă – toate au făcut parte din meniul cu care TABASCO și-a delectat invitații.

Seara a fost completată de un show muzical exploziv, marca Irina Sârbu & Band. Cu toții am intrat rapid în atmosfera fierbinte și am sărbătorit ore în șir la primul party din România dedicat celebrului brand.

Povestea continuă cu gust tot anul 2020!

Party Tabasco Romania

TABASCO® Sos ardei roșu este cel mai cunoscut sos la nivel internațional

De peste 150 de ani, acesta este fabricat în același mod și de aceeași familie de pe insula Avery, Louisiana, USA. Ambalajul iconic, cu capacul de culoare roșie și eticheta în formă de diamant și gustul său iute-acrișor sunt recunoscute instant în peste 195 de țări – savurat cu poftă din State până în Japonia, nelipsit din meniul astronauților, adorat chiar și de Familia Regală Britanică, Tabasco sos este preparat și astăzi, după aceeași rețetă transmisă din generație în generație.

Numărul 3 s-a dovedit norocos pentru Tabasco încă de la început, când au fost definite cele trei ingrediente care reprezintă TABASCO sos – ardeii tabasco, sarea și oțetul. Tot 3 este și numărul de procedee folosite pentru producția celui mai iubit sos iute.

Tabasco sos cocktails

”Compania familiei mele a avut succes deoarece s-a concentrat pe a face un singur lucru în cel mai bun mod pe care îl știm. Facem sosuri ce rezistă la testul timpului”, spune Harold Osborn, a cincea generație a familiei McIlhenny, de la McIlhenny Company.

”Nu am schimbat rețeta TABASCO Sos ardei roșu de când străbunicul meu a produs-o pentru prieteni și familie. Cu siguranță există căi mai simple, însă TABASCO Sos ardei roșu nu ar mai fi la fel. Ne mândrim cu procesul nostru de maturare de trei ani, pentru a obține cea mai bună aromă.”

Macarons cu Tabasco sos

Etichetat în 25 de limbi și dialecte, TABASCO sos complimentează mâncăruri din toate bucătăriile lumii fie că este vorba de street food, gourmet, fusion sau home-made. Sosul are o aromă incredibilă, nu conține zahăr, gluten, conservanți și este prietenos deopotrivă cu vegetarienii și veganii.

2020-02-25T20:45:44+03:00 February 25th, 2020|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.