Hei, Rompetrol, am auzit ceva de-un sandviș nou!

//Hei, Rompetrol, am auzit ceva de-un sandviș nou!

Hei, Rompetrol, am auzit ceva de-un sandviș nou!

Atunci când eram mică, fiecare excursie sau vacanță presupunea un drum lung, fie cu trenul, fie cu mașina, pentru care mama ne pregătea sandvișuri. O perioadă bună au fost cu șnițele și murături, apoi am descoperit sandvișurile la grill făcute în casă, cu șuncă și cașcaval, iar ulterior ne-am hipsterizat cu hummus sau somon fume. Nu mergeam așa des în excursii, așa că ne permiteam să fim boieri cu ocazii speciale.

Oricare ar fi fost ingredientele însă, sandvișul a rămas pentru mine mâncarea perfectă de drum. Poate fi rece, cald, cu atâtea feluri de pâine și combinații de ingrediente încât să nu te plictisești niciodată. Iar dacă acasă nu prea mai mănânc sandvișuri în afara unor tartine rapide atunci când n-am timp de altceva, sandvișul de voiaj a rămas sfânt. Așa că, natural, atunci când am aflat că Rompetrol hei lansează un nou sandviș, m-am entuziasmat poate un pic prea mult, dar asta și pentru că în noiembrie urmează prima mea vacanță pe anul ăsta: un roadtrip până la Sibiu. Deja știam unde voi sta. Acum știu și ce voi mânca pe drum!

Rompetrol hei sandviș curcan

Rompetrol hei noul sandviș curcan

 

Ingredientele-vedetă: curcan și roșii uscate

De la 1 noiembrie toate stațiile Rompetrol hei vor scoate la bătaie noul lor sandviș cu emmentaler, carne de curcan, roșii uscate, castraveți, roșii proaspete și cremă de brânză Philadelphia. Eu și Aleka și câțiva norocoși din București am reușit să-l testăm în avans! Asta pentru că weekendul trecut, la Street Food in The Park, am fost invitate la masă cu experții de către Rompetrol hei.

La hei Happy Hour am avut ocazia să descoperim noul sandviș cu carne de curcan, construit ingredient cu ingredient, toate atent măsurate și selectate. Momentul de live cooking a fost însoțit de muzică live și privirile multor pofticioși. Iar cel mai mult ne-a plăcut să vedem cum, la finalul prezentării, chef-ul care a recreat sandvișul în fața noastră a invitat toți bucătarii food truck-urilor la o pauză de masă binemeritată, în care să guste noul sandviș hei.

 

Ne vedem în noiembrie, hei!

Noul sandviș cu carne de curcan a mers la fix ca să ne potolească foamea la prânz, dar mult mai mult a reușit să ne trezească apetitul pentru drum, așa că de abia așteptăm să-l punem la test în următorul roadtrip. Ne vedem în stațiile Rompetrol hei!

2018-10-17T08:31:21+03:00 October 17th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.