Redd’s și Avon Lansează Două Kit-uri Speciale de Vară

//Redd’s și Avon Lansează Două Kit-uri Speciale de Vară

Redd’s și Avon Lansează Două Kit-uri Speciale de Vară

Cu fiecare trecere de sezon, fie că ne place să recunoaștem sau nu, ne pregătim intens pentru schimbări, în special când vine vara și trebuie să ne obișnuim cu căldura și soarele puternic. Atunci e momentul-cheie să ne umplem gențile cu toate produsele de care avem nevoie. Problema e să le facem pe toate să încapă într-o geantă micuță! Redd’s vine în ajutorul nostru cu două kit-uri de vară, special concepute pentru femei: Cranberry Crush Kit și Mojito Fiesta Kit. Fiecare pachet conține Redd’s Cranberry sau Redd’s Mojito, plus un produs cosmetic de la Avon.

Pregătiți-vă de vară cu aceste kituri și alegeți produsele cosmetice potrivite pentru voi, în timp ce vă răcoriți cu berile Redd’s! Cranberry Crush Kit a fost conceput special pentru petrecărețe – femeile care se bucură intens de vară, culoare și gustul dulce-acrișor. Fiecare pachet conține 6 doze de Redd’s Cranberry, berea cu aromă de merișoare, și un produs Avon ales special pentru iubitoarele de culoare: creionul contur pentru buze True Red, rujul Ultra Beauty Frisky Red și mini apa de parfum Little Black Dress.

Kit-Redds-Mojito

Mojito Fiesta Kit a fost creat pentru femeia care iubește dansul, ieșirile cu prietenele și viața plină de gust. Fiecare kit conține 6 doze de Redd’s Mojito, bere cu lime și extract de mentă, și un produs marca Avon ales special pentru a crea un look greu de trecut cu vederea: fardul de pleoape lichid Electric Emerald, creionul pentru ochi Teal Waters și mini apa de parfum Pur Blanca.

Dar cine spune că trebuie să fiți una sau alta sau că nu puteți lua ambele kit-uri? Găsiți-vă combinația perfectă și completați puzzle-ul creat de Redd’s cumpărând cele trei variante existente pentru fiecare pachet. Veți găsi cele două kit-uri în magazine precum Carrefour, Lidl, Kaufland, Auchan, Billa, Profi și Mega Image.

Vouă ce bere de la Redd’s vă place cel mai mult?

2018-06-12T10:05:30+03:00 June 14th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.