Descoperă Prima Cafenea Drive Thru din România!

//Descoperă Prima Cafenea Drive Thru din România!

Descoperă Prima Cafenea Drive Thru din România!

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, duce experiența cafelei la un alt nivel în România, deschizând primul Starbucks Drive Thru din țară, cel mai rapid concept de cafenea drive-in, marcând astfel o premieră importantă după o prezență de zece ani și o continuă expansiune a rețelei sale în România.

Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în interiorul centrului comercial Militari Shopping. Cafeneaua oferă o experiență plăcută atât pentru clienții care aleg să își savureze băutura preferată în atmosfera modernă din interior, cât și pentru cei care își beau cafeaua la volan, în drum spre destinația dorită.

Starbucks-Militari-meniu

Starbucks-Militari-drive-thru

„Suntem încântați să urăm bun venit comunității de șoferi și fani Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România. Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București și nu numai, își pot comanda băuturile Starbucks pe bază de espresso la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă satisfacă nevoile și să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Starbucks este cunoscut la nivel global pentru reinventarea experienței clienților prin conceptul Drive Thru, o abordare rapidă și de ultimă generație, asigurând în același timp calitatea Starbucks, disponibilă acum și românilor.

Starbucks-Militari-interior

Starbucks-Militari

Primul Starbucks Drive Thru din București va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 540.

2018-06-12T10:05:03+03:00 January 27th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.