Pancake Tour by Tefal, Cel Mai Delicios Turneu Al Primăverii

//Pancake Tour by Tefal, Cel Mai Delicios Turneu Al Primăverii

Pancake Tour by Tefal, Cel Mai Delicios Turneu Al Primăverii

Vrei să te răsfeți și să-ți îndeplinești și cea mai dulce dorință? Tefal te invită în turneul primăverii – Pancake Tour! În plus, orice tigaie, oală sau cratiță Tefal pe care o achiziționezi până pe 20 aprilie, îţi poate aduce unul dintre sutele de premii zilnice: cântare de bucătarie, carafe și căni de călătorie. Sau marele premiu, un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur!

Iubești iremediabil clătitele, dar parcă nu vrei tot timpul să le prepari acasă! Ei bine, s-a făcut: te invităm în oraș și îți propunem un meniu inedit ce se poate transforma într-un maraton culinar alături de prietenii tăi.

Provocarea este lansată de Tefal împreună cu zece restaurante partenere, unde chef-ii vor prepara, cu măiestrie și imaginație, rețete unice, combinații de arome și ingrediente rafinate.

Turneul-Clatitelor-Tefal-1

Turneul Clătitelor se desfăşoară până pe 20 aprilie în București, la Acuarela Bistro, Maison des Crêpes, Modelier, Coftale, Crama Domnească, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque și White Horse.

Ce ai zice de o clătită recomandată chiar de Popeye Marinaru’? Popeye Cake – un tort de clătite cu spanac și cremă de brânză pentru zilele în care chiar ai nevoie de energie. Sau strict după modelul hollywoodian, American pancakes, ce îmbină aroma siropului de arțar cu fructe proaspete. Iar dacă vrei să mănânci cot la cot cu muschetarii, îți recomandăm o porție de D’Artagnan cu somon, avocado, cremă de brânză și capere. Pe acestea, precum și alte rețete,  le poți testa în Turneul Clătitelor by Tefal.

Turneul-Clatitelor-Tefal-2

Turneul Clătitelor continuă cu cele mai savuroase concursuri și pe pagina de Facebook Tefal România, unde pofticioșii pot câștiga vouchere de consumație în fiecare dintre bistro-urile și restaurantele partenere din București.

Pornește chiar astăzi în inegalabila călătorie gourmet inițiată de Tefal! Detaliile despre campanie, precum și meniurile speciale din restaurantele partenere, le găsești pe Fabricadeclatite.tefal.ro.

2018-06-12T10:05:10+00:00 March 30th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Cu motto-urile „pot să rezolv asta cu un mail” și „stai s-o pun pe Instagram”, Aleka își dovedește în fiecare zi skill-urile ei de PR și Social Media Manager pentru Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.