Ole Smoky Moonshine, O Nouă Băutură în România

//Ole Smoky Moonshine, O Nouă Băutură în România

Ole Smoky Moonshine, O Nouă Băutură în România

Cristalex, compania ce a adus țării tot felul de băuturi fine, bune de umplut petrecerile, precum Jim Beam, Teacher’s, Courvoisier, Disaronno și multe altele  și-a mărit din luna februarie portofoliul cu Ole Smoky Moonshine, o băutură tradițională de pe vremea prohibiției, pe bază de porumb, care se transporta la lumina lunii. Apropo, știai că termenul „moonshine” înseamnă băutură spirtoasă ilegală?

La degustarea din Nomad Sky Bar, una dintre locațiile unde te poți întâlni cu băutura, am făcut cunoștință cu cele șase sortimente: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine și Blue Flame Moonshine.

Sortimentele Ole Smoky Moonshine au tării de la 35% la 64% și le poți servi simple, on the rocks (cu gheață), pentru a le dibui aromele, dar și în varianta long drink sau sub formă de punch-uri și cocktailuri.

Ole Smoky Moonshine Romania

Cel mai popular sortiment este Harley-Davidson Road House Customs, pe care l-am degustat în varianta de long drink RoadHouse Cola și am simțit bine nota de afumat.

Apple Pie Moonshine on the rocks are miros de plăcintă de mere și e dulceag bine, dar te și păcălește, veselindu-te cu procentul de 35% de alcool. Pentru un gust intens, ce te va arde pe gât, încearcă Apple Ginger. Acesta a fost preferatul nostru.

Moonshine Cherries în varianta de cocktail cu Sprite și garnisit cu o cireașă maraschino este o băutură de veselit fetele cu cele 50% de alcool.

Vei cânta la luna dacă vei încerca White Lighting Moonshine cu suc de lămâie și vei simți intensitatea băuturii la fiecare gură savurată.

Hunch Punch Moonshine este băutura ce-ți va fi partenerul perfect la petrecerile de vara asta, iar Blue Flame Moonshine este de-a dreptul periculoasă cu cele 64% de alcool pe care le deține.

Ole Smoky Moonshine Cocktails

Ole Smoky Moonshine Cherries

Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un îndemn pentru a trăi fiecare clipă. Unde mai pui că băutura are peste 100 de ani de istorie, clar trebuie s-o încerci anul acesta într-un mix sau simplă.

Ușor-ușor vei găsi Ole Smoky Moonshine în tot mai multe locații din țară, deci fii pe fază!

2018-06-12T10:05:10+03:00 February 27th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Mihaela Gheață
Unele preparate merită scrisori de dragoste, spune gurmanda Mihaela, pentru care freelancing-ul în Social Media a devenit un job cât se poate de apetisant. În timpul liber scrie recenzii delicioase pe Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.