Un Nou Concept Manufaktura: The Coffee Shop Restaurant

//Un Nou Concept Manufaktura: The Coffee Shop Restaurant

Un Nou Concept Manufaktura: The Coffee Shop Restaurant

Doncafe Fresh a împlinit în luna mai trei ani de existență pe piața locală. Brandul s-a lansat în spațiile concept Manufaktura, alături de care povestea va continua cu trei inițiative: noi origini de cafea, un nou concept de locație și un nou mod pentru Strauss România de a se apropia de pasionații de cafea – Doncafe Fresh Market.

Pentru a marca trei ani de existență, în cadrul unei întâlniri informale la Manufaktura Mega Mall, Doncafe Fresh l-a avut invitat special pe Francis Bealin-Kelly, Chief Technology Officer Strauss Coffee BV, pentru a vorbi despre noile sortimente de origini Doncafe Fresh disponibile începând din această lună la Manufaktura.

Manufaktura The Coffee Shop Restaurant

Francis Bealin-Kelly CTO Strauss Coffee

După eforturile susținute de împrospătare a culturii cafelei din România, Doncafe Fresh își întărește prezența în spațiile Manufaktura și se lansează și în mediul digital, completând astfel experiența iubitorilor celei mai proaspete cafele din țară.

Așadar, începând din această lună, Doncafe Fresh introduce în locațiile Manufaktura trei noi sortimente single origins: India Plantation, considerată una dintre cele mai bune cafele ale Indiei, Costa Rica SHB, cu note distincte de caramel și piersici și Indonesia Mandheling, care se remarcă prin notele de ciocolată, cedru, condimente și chiar nuanțe de vin.

Pe lângă sortimentul deja existent, Ethiopia Sidamo, la Manufaktura iubitorii de cafea vor găsi și Doncafe Fresh în ediție limitată, ce va fi schimbată odată la trei luni.  Prima ediție limitată selectată se numește Congo K4 și este o cafea cultivată la altitudine ridicată, procesată prin spălare completă și uscată la soare, cu note de citrice, florale și de fructe dulci, cu aciditate ridicată.

Doncafe Fresh

Manufaktura by Doncafe Bucuresti

Cafea Manufaktura by Doncafe

Tot începând cu această lună, clienții Manufaktura vor avea o surpriză nu doar legată de cafea, ci și de bucătărie: cu un meniu nou ce reinterpretează cele mai moderne sortimente gastronomice, locația devine Manufaktura: The Coffee Shop Restaurant. Așadar, iubitorii de cafea și gurmanzii sunt așteptați să savureze cafea proaspătă și preparate delicioase în toate cele trei localuri Manufaktura din București.

Pe lângă posibilitatea de a se bucura de cafeaua Doncafe Fresh la Manufaktura, clienții o pot achiziționa și pentru acasă, direct din locații, dar și din magazinul online Doncafe Fresh Market. Consumatorii își pot comanda de pe www.doncafefresh.ro cafea proaspătă, livrată în maximum 14 zile de la prăjire, dar și instrumente de preparare avangardiste, de la espressoare “bean to cup” la metode alternative de preparare: V60, Syphon, Aeropress etc. Doncafe Fresh face astfel accesibilă cafeaua de specialitate, dar și metodele și aparatura de preparare, pentru orice pasionat dornic să savureze gustul cafelei cu adevărat proaspete.

2018-06-12T10:05:01+00:00 June 5th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Cu motto-urile „pot să rezolv asta cu un mail” și „stai s-o pun pe Instagram”, Aleka își dovedește în fiecare zi skill-urile ei de PR și Social Media Manager pentru Yum Stops.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.