NESCAFÉ Dolce Gusto și Marius Moga Reinventează Clasicul prin Creativitate

//NESCAFÉ Dolce Gusto și Marius Moga Reinventează Clasicul prin Creativitate

NESCAFÉ Dolce Gusto și Marius Moga Reinventează Clasicul prin Creativitate

NESCAFÉ Dolce Gusto, sistemul premium şi inovativ de băuturi, și multi-premiatul producător și compozitor Marius Moga și-au unit forțele creative pentru a demonstra, în cadrul unui eveniment neconvențional la care am luat parte, ce au în comun o cafea desăvârșită și un hit. De altfel, toamna aceasta NESCAFÉ Dolce Gusto a lansat o campanie globală, care aduce în prim plan puterea creativității de a reinventa clasicul atât în industria muzicală, cât și în universul cafelei.

Evenimentul a avut loc chiar la studioul DeMoga, unde Marius Moga ne-a arătat cum poate fi reinventat clasicul în universul muzical, oferindu-ne atât nouă, cât și celorlalți invitați, oportunitatea de a lua parte la crearea unui remix. În același context, barista NESCAFÉ Dolce Gusto, Stelian Ştefan, ne-a povestit despre premisele care asigură superioritatea cafelei: originile cafelei, presiunea aparatului, calitatea, varietatea ofertei şi despre cum NESCAFÉ Dolce Gusto reuşeşte să ofere cafele desăvârşite.

marius-moga-nescafe-dolce-gusto

stelian-stefan-nescafe-dolce-gusto

Brandul acordă o atenție deosebită selectării celor mai bune boabe, cu origini premium, și amestecului potrivit de arome. Calitatea este primordială, motiv pentru care cafeaua este păstrată în capsule inteligente, închise ermetic, ce garantează prospeţimea şi aroma. În plus, aparatele NESCAFÉ Dolce Gusto folosesc presiune profesională de până la 15 bari, extrăgând astfel tot ce e mai bun din boabele de cafea şi oferind un produs final de excepţie. Varietatea de sortimente se pliază pe cele mai exigente și diverse preferințe în materie de cafea, astfel încât fiecare iubitor de cafea să găsească sortimentul potrivit pentru el.

Pentru a ne arăta cum procesul creării unui remix este similar cu cel al obținerii unei cafele NESCAFÉ Dolce Gusto, Marius Moga ne-a explicat pașii prin care reinventează o melodie clasică la origini, transformând-o într-un remix de succes. Originile sunt extrem de importante, respectiv selectarea sunetelor pe care vrem să le păstrăm din piesa originală, de la care pornim, peste care adăugăm sunete noi, încât să o reinventăm, dându-i un twist fresh. Însă și presiunea are rolul ei, fiind sinonimă cu efectul de compresie din muzică, prin care controlezi dinamica sunetului, contribuind, alături de alte efecte profesionale utilizate în studio, la obținerea unui sound de calitate. Cât despre varietate, în cazul muzicii, se traduce prin multitudinea de stiluri și genuri în care o piesă poate fi încadrată, în funcție de influențele alese.

Așadar, putem spune că ceea ce ne-a adus împreună la acest eveniment inedit a fost pasiunea pentru calitate, fie că e vorba de savurarea cafelei preferate, fie de melodia ascultată pe repeat. Dacă vă tentează un espresso îndrăzneț, o ciocolată fierbinte sau un latte macchiato spumos, le puteți descoperi și cumpăra de pe webshop-ul NESCAFÉ Dolce Gusto. Iar ca soundtrack, vă recomandăm să ascultați remixul funky de mai sus realizat de Will.i.am pentru campania globală NESCAFÉ Dolce Gusto. 🙂

2018-06-12T10:05:11+03:00 November 16th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.