Le Dîner en Blanc Bucharest – Primul Picnic în Alb

//Le Dîner en Blanc Bucharest – Primul Picnic în Alb

Le Dîner en Blanc Bucharest – Primul Picnic în Alb

Acum nu foarte mult timp, petrecerile și evenimentele își atrăgeau publicul prin metode mai puțin populare astăzi, cum erau afișele și anunțurile în ziare, dar cum se descurcau organizatorii evenimentelor cu o audiență mai selectă? Ei reușeau tot ce reușim noi astăzi cu ajutorul Internetului doar prin word of mouth, loialitate și notorietate, iar un exemplu grozav îl reprezintă Le Dîner en Blanc, o petrecere de anvergura celui mai cool Revelion, dar care are loc, spre bucuria multora, vara.

Făcându-și apariția cu aproape 30 de ani în urma, „Le Dîner en Blanc” a evoluat în decursul anilor, devenind o tradiție chic, care atrage astăzi zeci de mii de oameni anual peste tot în lume. În prezent, petrecerea se organizeaza în peste 70 de orașe din 35 de țări și a câștigat peste 100.000 de fani în toată lumea, iar în curând va cuceri și Bucureștiul.

Fiecare eveniment este pregătit de organizatori locali pasionați, care s-au îndrăgostit de concept și vor să îl aducă și în orașul lor, adăugând propriul șarm, dar respectând totodată valorile de bază. Aventura secretă inaugurală promite o seară de neuitat plină de eleganță, frumusețe și magie deoarece preia un spațiu inedit pentru mâncare, distracție și dans sub cerul liber.

Le Dîner en Blanc reprezintă cel mai exclusivist picnic din lume, organizat într-o locație secretă, până în ultimul moment, aceasta fiind transmisă invitaților prin SMS cu puțin timp înainte! Mii de oameni îmbrăcați elegant în alb se întâlnesc la un picnic șic într-un spațiu public, secret și special transformat!

“Le Dîner en Blanc” amintește de eleganța și strălucirea societății franceze, iar invitații se îndeamnă unii pe alții, știind că iau parte la un eveniment cu adevărat magic. Fără trafic auto, fără trafic pietonal – doar trectori uimiți de scena din fața lor.

Dacă îți dorești să participi la eveniment, biletele pot fi achiziționate online aici. Tot acolo vei regăsi și toate detaliile marelui picnic.

Diner en Blanc Bucuresti

2018-06-12T10:05:06+03:00 July 26th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.