Kebun, un Concept Fresh de Fast-Food la Condimental by Calif

//Kebun, un Concept Fresh de Fast-Food la Condimental by Calif

Kebun, un Concept Fresh de Fast-Food la Condimental by Calif

Condimental nu este doar un nume, este o afirmare puternică a poziției Calif în industria restaurantelor cu servire rapidă, care vine să consolideze valorile Calif: inovație, prospețime, servire rapidă.

Noul restaurant, deschis pe Bulevardul Mărășești 100 în capitală, schimbă complet peisajul fast-food, adoptând un look modern și serios cu detalii de branding atent gândite: de la numele localului trasat pe vreo doi pereți, vizibil doar din anumite unghiuri în funcție de jocul de lumini, la cele 3 puncte din nume plasate pe tocătoare și chiar pe șorțurile personalului. La deschiderea Condimental ne-a plăcut la nebunie să descoperim aceste detalii și multe altele pe care vă invităm să le remarcați și voi când le faceți o vizită.

Cum mai diferă restaurantul față de un fast-food obișnuit? Nu doar vizibil, ci și olfactiv. Încă de la intrare constați că aromele sunt discrete, dar suficient cât să fie îmbietoare, iar cu atât mai mult îți vine să smulgi ambalajul, în ciuda design-ului deosebit, ca să ajungi la bunătățile din interior. Doar ți-e foame și îndeosebi poftă, nu? Nouă cam așa ne-a fost!

Condimental de Calif Branding

Condimental de Calif Restaurant

Dacă tot am ajuns la Condimental, atunci trebuie să vă povestim puțin despre vedeta meniului: Kebun. Kebun este în principiu un kebab reorientat. Poate fi o gustare, un prânz ușor sau o cină sățioasă pentru că tu decizi cum îl combini. Poți alege pui, vită sau falafel în combinație cu hummus și tabouleh, cartofi aurii și castraveți murați sau orez cu sos oriental. Cartofii arată la fel de rumeni ca cei prăjiți cu care suntem obișnuiți, dar sunt copți doar cu un strop de ulei în cuptor. Chifteluțele de falafel sunt crocante și aurii, iar miezul moale, de un verde crud ce garantează că produsul își păstrează proprietățile nutrivite, iar orezul este preparat la abur. Practic, acest kebab reorientat ne aduce aceleași ingrediente pe care le îndrăgim, dar gătite într-un mod mai sănătos.

Condimental de Calif Kebun

Condimental de Calif Design

Pe lângă cele nouă variante de kebun, veți fi plăcut surprinși să regăsiți aceleași produse cunoscute la Calif (dil kebab, mâncare gătită și deserturi), iar până la sfârșitul lunii iulie, la Condimental primiți un desert gratuit la comanda voastră de mâncare. Tot ce trebuie să spuneți la casă este codul secret: #maipotșidesert!

Momentan Condimental este deschis doar de luni până vineri, între orele 11:30 și 20:00, așa că dacă lucrați în zonă, musai trebuie să luați prânzul acolo într-o zi, iar dacă nu lucrați în zonă, neapărat să vă grăbiți să prindeți cina pe Mărășești 100! Iar la final să ne rugăm cu toții să își prelungească programul cât mai curând!

2018-06-12T10:05:06+03:00 July 19th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.