JW Marriott lansează Bubble On Sunday Sparkling Brunch

//JW Marriott lansează Bubble On Sunday Sparkling Brunch

JW Marriott lansează Bubble On Sunday Sparkling Brunch

JW Marriott Bucharest Grand Hotel își invită clienții într-o călătorie a gustului și a rafinamentului culinar în cadrul noului concept de brunch, Bubble On Sunday Sparkling Brunch. Cei care doresc să-și petreacă duminica într-un cadru deosebit, cu familia sau prietenii, sunt invitați să trăiască o experiență gastronomică de top și să se bucure de cea mai variată ofertă culinară pentru un brunch din București.

Experiența este accentuată de cele 10 stații de gătit live, dar și de atmosfera efervescentă, unică, de la care nu vor lipsi momentele de muzică live, dar și un club special conceput pentru copii. Spațiul dedicat brunch-ului se desfășoară pe toată suprafața celor trei restaurante și lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse și Vienna Lounge. Acest spațiu le permite clienților să se bucure de toate specialitățile pregătite de chefi, adică de peste 200 de preparate din întreaga lume.

Brunch JW Marriott_1

Brunch JW Marriott_4

„Bucătăria și mâncarea sunt o modalitate de a comunica valori și sentimente. Am vrut să subliniem acest aspect cu ajutorul noului concept de brunch care oferă clienților o experiență culinară inedită, diversă și relaxantă. Ne propunem ca Bubble On să fie acel moment al săptămânii pe care oamenii îl așteaptă cu entuziasm, deoarece știu că aici vor găsi o atmosferă extraordinară”, a declarat Tino Lindner, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Brunch-urile de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel își vor surprinde invitații și prin diversitatea tematică internațională și locală. Actualmente, brunch-ul este compus din mai multe zone care o să-i atragă pe oaspeți: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit pește si fructe de mare, stația iubitorilor de brânză, stația de mezeluri italienești și multe altele. O varietate mare de carne, inclusiv vită Black Angus este disponibilă săptămânal la stația de carving.

Brunch JW Marriott_3

Chef Nicolae Lică_JW Marriott

Bufetul de dulciuri este un tărâm de poveste care nu trebuie ratat, deoarece aici invitații vor descoperi fântâna cu peste 30 kg de ciocolată, faimosul JW Cheesecake, înghețata thailandeză, dar și o stație de vată de zahăr, ce îi va duce cu gândul la un parc de distracții. În plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor găsi săptămânal preparate noi, selectate de Nicolae Lică, Executive Chef, care-i vor suprinde cu fiecare ocazie.

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va include și o varietate de preparate tradiționale românești.

Prețul brunch-ului este flexibil și este încă un avantaj pentru cei interesați de astfel de evenimente. Clienții vor putea alege din trei pachete:

  • Pachetul REFRESH – 275 lei (cu băuturi non-alcoolice)
  • Pachetul CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecție de vinuri)
  • Pachetul L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (șampanie, nelimitat)

Brunch JW Marriott_2

Membrii programului de loialitate Club Connoisseur beneficiază de 25% discount la brunch pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de până la 20 de persoane.

2019-12-19T10:55:02+03:00 December 11th, 2019|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.