Gondola Sinaia lansează Sinaia Skyline

//Gondola Sinaia lansează Sinaia Skyline

Gondola Sinaia lansează Sinaia Skyline

Faceți cunoștință cu serviciul exclusivist de cine gourmet la înălțime. Din această toamnă, “echipajul” Gondola Sinaia lansează în premieră o invitație la cină la bordul “aeronavelor” sale în sistem charter, la business class sau chiar într-un private jet exclusivist. Sinaia Skyline este un serviciu unic în România, lansat în exclusivitate de către compania Transport Urban Sinaia.

Sinaia Skyline este un serviciu pe care turiștii noștri l-au primit foarte bine cu ocazia zilei de Sf. Valentin când a fost lansată ediția pilot, unde cinele în gondole au fost oferite drept premii. Am dorit să extindem această experiență pentru ca și mai mulți turiști care își doresc să admire peisajul montan dintr-o perspectivă complet nouă să aibă ocazia să își transforme o zi obișnuită într-una de neuitat”, a declarat Bogdan Fălcescu, Director General Transport Urban Sinaia

Sinaia Skyline este un program de călătorii all-inclusive către nori şi înapoi, disponibil până la finalul lunii octombrie, cât temperatura la sol şi condiţiile meteo permit un zbor plăcut şi o călătorie de neuitat.  Gondola Sinaia va relua serviciul Sinaia Skyline din primăvara lui 2016.

Toate pachetele sunt pregătite pentru două persoane și includ o surpriză de bun venit, o gustare și vinuri alese special să complimenteze selecțiile culinare, precum și un cadou de plecare.

Gondola Sinaia

Gondola Sinaia Skyline

Pachetul Charter asigură “un zbor” de neuitat care durează 45 de minute și un meniu pe bază de brânzeturi nobile din cele mai celebre colțuri ale lumii, servite cu biscuiți sărați, nuci și fructe sau, la alegere, un mix eclectic de tartine și rolls-uri.

Pachetul Business Class presupune o plimbare de o oră și 15 minute și un meniu care cuprinde o salată Caesar cu piept de curcan, file de somon en crout cu sos și legume mediteraneene sotate în unt sau, la alegere, salată grecească și Surf & Turf cu legume julien sotate, piure de mazăre și sos de foie gras.

Pachetul Private Jet include o călătorie ce durează două ore și un meniu cu platou de brânzeturi nobile, servite cu biscuiți sărați, nuci și fructe, un mix de pește și fructe de mare la grătar – file de somon, file de butterfish, creveți în crustă de cartofi -, legume la grătar cu sos pesto și un cheesecake irezistibil cu topping de fructe de pădure sau, la alegere, un mix eclectic de tartine și rolls-uri, piept de rață cu sos de vișine, pară fiartă în vin roșu cu scorțișoară, piure de cartofi dulci și o tartă cu fructe proaspete de sezon.

Pentru următoarea perioadă prețurile aplicate pentru toate aceste pachete au discount-uri de până la 20%. Rezervările se fac cu 48 de ore înainte de servirea cinei, însă în cazuri excepționale serviciul poate fi oferit și cu o rezervare făcută cu 24 de ore în avans. Serviciul este special conceput pentru două persoane, dar la cerere el se poate personaliza pentru 2 adulți și un copil, sau 3 adulți.

De asemenea, puteți folosi această experiență originală pentru întâlniri romantice, aniversări, cereri în căsătorie sau cadouri inedite pentru cei dragi. Un serviciu suplimentar solicitat pentru ocazii speciale este filmarea HD a călătoriei și montajul unui clip video. Pentru mai multe informaţii şi rezervări, intrați pe www.sinaiaskyline.ro.

2018-06-12T10:05:23+03:00 October 17th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.