#FoodBloggers17 Revine în Forță cu Ediția de Vară 2017

//#FoodBloggers17 Revine în Forță cu Ediția de Vară 2017

#FoodBloggers17 Revine în Forță cu Ediția de Vară 2017

Aproape că nu-mi vine să cred că e deja vară și că am ajuns la o nouă ediție a Food Bloggers Conference, o inițiativă bianuală foarte faină care aduce într-un singur loc bloggeri, influenceri, agenții și branduri pentru o sesiune zdravănă de networking și super discuții despre industria FMCG.

Mâine, 7 iunie, are loc marele eveniment dedicat bloggingului culinar la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va cuprinde următoarea agendă:

  • 10:00 – 11:45 – Sesiunea „How to talk with brands”
  • 12:30 – 14:30 – Sesiunea „Food Talk”
  • 15:30 – 17:00 – Sesiunea „The Power of Visual Content”

Prima sesiune continuă discuția pornită anul trecut despre relația agenție-client-blogger și plasează în lumină o relație greu de definit, dar pe care toate părțile implicate încearcă să o deslușească și să-i găsească procedura corectă pentru toate părțile implicate. Anul trecut, bloggerul nou a fost în prim planul discuției și cum acesta trebuie să se zbată ca să se facă văzut, așa că suntem curioase să vedem dacă insight-urile oferite de speakerii de anul acesta vor aborda același subiect, poate într-o manieră mai revelatoare, sau dacă vor sări pe subiect din alt unghi.

Food Bloggers 2017

Lidl Food Bloggers Sponsor

A doua sesiune este un mister mai mare, iar totul va depinde cu siguranță de experiența speakerilor și de felul în care moderatorii vor conduce discuția. În iunie 2016, la cea de-a patra ediție Food Bloggers Conference, am fost puțin cam dezamăgite de „Food Blogging Trends”, o discuție care s-a transformat într-un mic măcel verbal destinat bloggerilor care scriu rețete folosind o bază de mâncare sau alte ingrediente semi-artificiale. Trend-urile au lipsit cu desavârșire, așa că suntem curioase dacă „Food Talk” va completa lipsa ediției anterioare.

Cea de a treia sesiune este, de departe, una dintre cele mai tentante de până acum. Puterea conținutul vizual este din ce în ce mai evidentă cu fiecare an. Nu este o noutate faptul că majoritatea utilizatorilor de Internet îl acceasează de pe telefonul mobil, iar atunci când pui în discuție un ecran mic cu un spațiu de scris redus, atunci e clar că cea mai mare impresie pe care o poate face cineva este prin intermediul unei poze. În acest caz, nici food bloggingul nu poate fugi de realitatea vădită a situației actuale.

Food Bloggers Delicious Food

Yum Stops Food Bloggers 2017

În ceea ce privește invitații, suntem curioase să îi auzim vorbind pe Nicolai Tand (Chef La Cantine de Nicolai), Andra Constantinescu (Menta & Rozmarin) și pe Oana Voicu (Director General Creative Ideas), a cărei prezență o resimțim din ce în ce mai puternic pe piața FMCG, în special în ceea ce privește colaborările cu food bloggers. Sperăm ca discuțiile de anul acesta să fie, astfel, mai constructive decât cele din ediția vară 2016.

Cât despre sponsori, ne bucurăm să îi revedem pe Lidl ca partener principal și pe Tefal și Silva, care au avut niște activări pe placul nostru anul trecut. Nespresso, Raftul bunicii și Hochland sunt un adaos bineprimit, dar prezența IQOS ne surprinde și sperăm să nu vedem pe cineva fumând la eveniment, orice fel de țigară ar fi.

Așadar ne vedem mâine la #foodbloggers17! Dacă nu puteți ajunge la eveniment, urmăriți-ne pe Facebook și pe Instagram. 😉

2018-06-12T10:05:06+03:00 June 6th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.