#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #6

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #6

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #6

Terminăm luna octombrie cu o serie de evenimente care o să ne încălzească și îndulcească. Săptămâna 25 octombrie – 1 noiembrie e din nou una în care se pune accentul pe vin. Mai avem un târg de dulciuri, închiderea Food Hood, mâncare românească reinventată și multe altele.

Vă recomandăm să vă începeți săptămâna cu ceva dulce. De pe 26 octombrie până pe 1 noiembrie puteți vizita Promenada Mall pentru târgul Sweet Halloween. Descoperiți desertul preferat, ciocolată fină de cea mai bună calitate, prăjituri și alte delicii de la distribuitori renumiți. Se lasă cu dulciuri înfricoșător de bune!

Marți, 27 octombrie, ora 19:00, puteți participa la o seară de proiecții cu discursuri TED (faimoasele conferințe globale de idei ce merită împărtășite) la Seneca AntiCafe. Subiectul deschis la discuție de această dată este Ce și cum mâncăm.

Tot marți începând cu ora 19:00, puteți merge în continuare la Tea&Coffee Festival. De această dată evenimentul are loc la Ceainăria BohemiaTeaHouse și se lasă cu o Seară British în stil 5 O’Clock Tea, întreținută de formația CATS in the RAIN.

Tea&Coffee Festival continuă și următoarea zi, miercuri, cu o Seară Japoneză la ceainăria La Un Ceai. Începe la ora 19:00 cu o demonstrație de îmbrăcare de kimono, continuat de un atelier de Furoshiki, arta de a împacheta un cadou, și un atelier de origami. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Tot pe 28 octombrie, începând cu ora 19:30, sunteți invitați la Chefs. Experience pentru o cină specială – Chefs Dinner cu Irina Hristu de la PopUp Dinner. Prețul meniului costă 80 de lei/persoană și va include în acea seară 5 feluri delicioase care vă vor încânta simțurile. Nu uitați să vă faceți rezervare!

În următoarea seară, de la 18:00, sunteți așteptați tot la Chefs. Experience pentru un eveniment Bucătăria Românească Reinterpretată. Cunoscutele mâncăruri tradiționale vor fi pregătite într-o notă avangardistă și inovatoare. Chefs ne propune să experimentăm tradiții culinare românești în feluri inedite.

Tot joi, pe 29 octombrie, între 19:30 și 22:30, sunteți invitați la o seară de socializare la Abel’s WINE BARLadies Wine Out, Pink October. Veți putea degusta trei vinuri rose, cidru de mere, sirop de vișine și gustări asortate. Prețul unui bilet este de 55 lei de persoană. Locurile sunt limitate, așa că nu uitați să vă faceți rezervare și să purtați ceva roz la eveniment.

Vineri, pe 30 octombrie, The London Street Atelier vă invită la un curs de gătit Truffles & Fresh Pasta with Chef Rachel Sargent. Nu doar că veți învăța să faceți paste sănătoase în casă, dar le veți și mânca după aceea alături de niște vinuri delicioase. Prețul de participare la eveniment este de 150 ron/persoană. Nu uitați să vă rezervați locul în prealabil.

În ultimul weekend al acestei luni, mai exact între 30 octombrie și 1 noiembrie, sunteți așteptați la Food Hood Closing Party. Începând de vineri de la ora 16:00 până duminică la miezul nopții, Food Hood va funcționa non-stop. Timp de 54 ore veți putea cumpăra meniuri speciale și veți putea asculta 10 showuri live.

Pe 31 octombrie, Burgerbar Centrul Vechi vă invită la MEAT Halloween. În afară de burgerii lor deja faimoși, veți face cunoștință cu un nou BB care o să vă surprindă. Distribuiți o poză cu voi în Burgerbar alături de hashtag-urile #burgerbarromania și #meathalloween și puteți câștia un voucher pentru două persoane. Găsiți toate detaliile pe pagina evenimentului.

Pe 1 noiembrie, Prânzul săptămânal de fiecare duminică organizat de The London Street Atelier ia un twist de Halloween cu un Spooky Brunch. Între 12:00 și 16:00 meniul va fi unul plin de bunătăți din dovleac, pe care le veți putea savura alături de o selecție de vinuri de la Crama Oprișor. Prețul meniului este 125 ron, iar copiii până în 14 ani primesc un preț special de 75 ron.

Ce eveniment vă sună cel mai interesant?

2016-06-08T16:15:41+03:00 October 26th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.