#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #5

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #5

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #5

Deși octombrie e considerată luna berii în întreaga lume, noi suntem uimite că anul acesta vinul a luat locul berii si tronează lejer printre evenimentele acestei luni. Pe noi nu ne deranjează chiar deloc, deoarece nu refuzăm niciodată un pahar de vin bun alături de o masă savuroasă.

Miercuri, 21 octombrie, The Fable vă așteaptă în Ploiești cu o degustare de vinuri Cotnari – Domenii, alături de un somelier profesionist. Dacă aveți chef de socializate cu alți pasionați de vin și să aflați noutăți din domeniu, puteți afla mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook a acestuia: Degustare de vin.

În zilele 21, 22 și 23 octombrie, Ambery Hall Lights din cadrul centrului de afaceri GreenGate va deveni gazda evenimentului Gala vinului nou și vechi 2015, unde toți iubitorii de vin românesc sunt invitați la niște degustări tematice.

Miercuri, de la ora 18:00, vă puteți îmbunătăți talentul în bucătărie cu niște rețete vegan și raw-vegan, în cadrul Atelierului de mini-torturi vegane, ce va avea loc la Institutul pentru Fericire. Participanții vor putea învăța care e cea mai bună tehnică de făcut mini-torturi raw-vegan și vor primi o tavă cu inel detașabil, pentru a reface experimentul și acasă. Pentru tarife, consultați pagina evenimentului.

Tot pe 21 octombrie, începând cu ora 19:30, Chefs Experience vă invită la o nouă serie de live cooking. De data aceasta, cel care o să vă încânte simțurile cu o cină specială este Giovanni Piselli – câștigător Top Chef. Prețul meniului costă 80 de lei de persoană și include 5 feluri de mâncare. Pentru mai multe informații, intrați pe pagina Chefs Dinner with Giovanni Piselli.

Joi, la ora 13:00, sunteți invitați la lansarea Laboratorului de Gusturi şi Fapte Bune din Mogoşoaia. Acesta este un concept original de întreprindere socială, dezvoltat în cadrul Programului ”Şanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile”, care vine în întâmpinarea iubitorilor de gusturi bune prin produse si servicii de catering – servicii gastronomice definite prin excelență și calitate.

De la 19:00, pe 22 octombrie, are loc nou eveniment organizat de Asociația Vegetarienilor din România. Invitatul special al serii este Andrei Roșu – primul român care a traversat înot Canalul Mânecii. Evenimentul se va desfășura la Connect Hub, iar subiectul discuției vor fi desigur sportul și alimentația vegetariană. Intrarea este liberă, pe bază de înscriere, deoarece locurile sunt limitate.

Dacă aveți chef de o seară mai deosebită, în premieră anul acesta la Tea&Coffee Festival, joi va avea loc Seara africană. Sunteți așteptați începând cu ora 19:00 la Tucano Coffee Dorobanți cu o degustare de lichior Amarula și multe alte surprize.

Mai târziu în aceeași seară, mai exact începând cu ora 21:00, vă puteți pregăti de weekend cu un pre-party marca E3 by EntourageFor The Love of Autumn. Barmanii localului v-au pregătit o serie de cocktailuri perfecte pentru toamnă, fiecare la prețul special de 22 lei. Pentru rezervări, consultați informațiile de pe pagina evenimentului.

Când spui ”octombrie” nu poți să nu te gândești la Oktoberfest. Și, ca să nu supărăm iubitorii de bere, avem un eveniment dedicat și acestora. Este vorba de Holsten Bier Fest, organizat de către Promenada Mall chiar pe terasa centrului comercial. Festivalul a început în weekendul 16-17 octombrie, însă se desfășoară inclusiv în perioada 24-25 octombrie. Așa că, dacă aveți poftă de o bere bună și un banchet cu mâncare bavareză, vă invităm să aflați mai multe pe pagina evenimentului.

Voi ce preferați, berea sau vinul?

2016-06-08T16:15:47+03:00 October 19th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Iulia Văcăroiu
„Azi ce-ai mâncat?” e întrebarea pe care o primește zilnic Iulia de la mama ei. Și cel mai bun răspuns e de fiecare dată o recenzie Yum Stops. E co-founder a yumstops.com, alături de Aleka, și-i place în egală măsură mâncarea fără pretenții, cât și cea cu pretenții din plin.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.