#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #46

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #46

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #46

Pentru că pe noi nu ne sperie ploaia și pentru că vrem să ne bucurăm de ultimele zile rămase din vară, continuăm seria de articole EVENTually cu câteva evenimente cu iz de vară și în această săptămână mai puțin însorită.

Primul este un Freestyle Dinner, miercuri de la 19:30, așa cum ne-a obișnuit Lente & Cafea, adică o întâlnire între gusturile voastre, ideile voastre despre ce înseamnă să mănânci în oraș, ce vă place să mâncații și părerea avizată, gusturile educate și subiectivitatea bucătarului lor șef. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

Pentru joia aceasta avem multe recomandări apetisante. Prima ar fi o seară de BEER ‘N’ MICI în cadrul grădinii secrete La Șopron, unde pe lângă bere artizanală Zăganu și mici, veți mai putea degusta și burgeri cu sos de bere, cârnați cu măr și bere, dar și ceva mai ușor și fresh, precum cuscus cu verdeață și salată cu morcov, stafide, semințe de floarea soarelui și pătrunjel.

Dacă aveți chef de ceva mai elegant, pe 25 august, de la ora 19:30, Private Wine vă propune o călătorie prin România în căutare de Pinot Noir, unde vă puteți delecta cu 10 vinuri deosebite de la 8 crame. Puteți găsi mai multe informații pe pagina evenimentului: Private Wine – Pinot Noir- Eleganta delicata.

Tot joi seara, de la 20:00, veți avea ocazia să vă întâlniți cu Samantha Skelly, unul din cei mai căutaţi experţi pe Emotional Eating din Canada, care vine pentru prima dată în România și va ține în București seminarul Hungry for Happiness. Rezervarea locului este gratuită, însă numărul de locuri este limitat.

Dacă vreți să vă bucurați de frumusețea și culorile Bucureștiului de la 50 m înălțime, veți avea ocazia în perioada 25-28 august, deoarece Dinner In The Sky se întoarce în București cu o serie de evenimente interesante. Așa că dacă vreți să luați cina printre nori, în Piața George Enescu, chiar în fața Ateneului Român, stați cu ochii pe pagina Bucharest In The Sky.

Pe 27 august, începând cu ora 10:00, are loc Atelierul de Dulciuri Raw Vegan, unde veți putea pregăti două torturi raw vegan în timp ce veți afla tips & tricks despre cum să le preparați acasă. Taxa de participare este de 80 de lei, care va fi de fapt o donație către “Asociația Alex, Radu și autismul”, o asociație din Timișoara înființată de Georgiana Boian, mama celor 2 băieți, având ca și scop susținerea terapiilor necesare pentru Alex și Radu.

Vara e pe sfârșite, însă Summer Wine Festival continuă. Sâmbătă, de la ora 12:00 sunteți așteptați la Lizar Tobacco&Liquor Store, unde veți degusta cinci vinuri premium produse de Lacerta.

Iar săptămâna se încheie așa cum se cuvine, și anume cu Waffles Madness la ceainăria La Un Ceai. Sâmbătă și duminică, 27 și 28 august, între orele 14:00 și 19:00, La Un Ceai vă așteaptă la o porție delicioasă și generoasă de waffles cu ce vreți voi.

Voi unde vă veți petrece ultimele zile din august?

2016-08-23T11:56:16+03:00 August 23rd, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.