#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #45

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #45

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #45

A trecut și Untold, și Summer Well, chiar și weekendul prelungit, așa că e cazul să revenim cu toții cu picioarele pe pământ, adică în capitala noastră dragă. Însă asta nu înseamnă că Bucureștiul nu ne-a pregătit ceva bun ca semn de bun-venit. 😉

Marți, 16 august, Edo Garden vă invită de la 19:30 la Sushi & Cocktails, unde vă veți răsfăța cu un meniu compus din 5 feluri de mâncare pregătite de chefii restaurantului, acompaniate de 5 cocktailuri create și prezentate de Robert Marshall. Sunt doar 20 de locuri disponibile, iar taxa de participare este de 100 de lei.

Miercuri, începând cu ora 17:00, sunteți așteptați la Food Night: Pește Pâine, la Spațiul M60, pentru o seară cu preparate turcești autentice oferite de Pește Pâine. Tot în seara de 17 august, de la ora 19:30, avem parte de un alt Freestyle Dinner la Lente și Cafea, unde în loc de meniu veți avea în față o listă de ingrediente din care le puteți alege pe cele pe care le preferați, iar bucătarul va veni cu un preparat creat special pentru voi.

Pe 18 august, de la 19:00, Hashtag Pub ne ademenește cu Burgers BBQ Party, o seară în care cei mai delicioși burgeri vor fi gătiți chiar în fața voastră. Prima bere vă este oferită din partea casei, tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați o masă și să vă aduceți si prietenii cu voi.

Tot joi seara, Chef Rachel Sargent vă așteaptă în grădina de vară La Șopron, la SERVE Wine Match, unde veți avea ocazia să degustați o nouă selecție de vinuri numită “Rezerva Contului” de la SERVE, împreună cu niște preparate marca Chef Rachel Sargent. Intrarea costa 100 de lei și vă recomandăm să faceți rezervare în prealabil.

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, are loc Summer Wine Festival la Lizar Tobacco & Liquor Store, unde Casa de Vinuri Cotnari va prezenta un sortiment renumit de vinuri din gama Domenii și Colocviu.

De sâmbătă până duminică, între 14:00 și 19:00, vă puteți bucura de Summer cakes & waffles la ceainăria La Un Ceai. Pe lângă obișnuitele waffles veți mai avea încă două opțiuni de deserturi: cheesecake cu ananas, cocos și afine sau tort cu jeleu de portocale.

Duminică, de la ora 11:00, sunteți invitați la a 5-a ediție de Potluck Veggie Brunch, de data aceasta la restaurantul raw-vegan Rawmazing. Acest eveniment este de fapt o bună oportunitate ca cei care împărtășesc pasiunea pentru mâncarea vegană, crudă sau gătită, pentru nutriție holistică și pentru un stil de viață sănătos, să se cunoască și live. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului.

Voi ce ați alege săptămâna asta? Vin, burger sau tort?

2016-08-16T09:14:25+03:00 August 16th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.