#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #43

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #43

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #43

Cred că putem afirma liniștiți că 2016 a fost și încă este anul vinului în România. Nu cred că am văzut vreodată mai multe evenimente cu și despre vin ca în acest an, iar ultima săptămână din iulie nu e cu nimic mai prejos.

Luni, 25 iulie, începând cu ora 16:00, avem Monday Wine la Upstairs Rooftop, adică o călătorie bahică frumos completată de mâncăruri delicioase. La orice comandă de mâncare din meniul Upstairs, platou cu brânzeturi, platou Starters sau platou BBQ, beneficiați de 30% reducere la sticla de vin Individo Alb Sec și Rose.

Marți, de la ora 18:00, sunteți așteptați la Spațiul M60 pentru a descoperi și degusta niște Local Flavours: Catleya. Desgustarea Catleya va fi formată din trei pahare de vin de 150 ml, câte unul pentru fiecare sortiment de vin oferit de crama Catleya.

Tot pe 26 iulie, dar la 19:30, sunteți invitați la Meet the makers – Seara Grecească la Chefs. Experience, unde vă puteți delecta papilele gustative cu preparate tradiționale, pregătite de bucătarul grec Pavlos Delotis după rețete autentice, și vinuri grecești.

Miercuri vă recomandăm să mai dați o tură pe la Spațiul M60, pe la ora 17:00, pentru că veți avea parte de Food Night: Sunday Bagels, adică o seară relaxantă după program, cu băutura preferată și niște bagel sandwiches gustoase de la singurul bagel van din România.

Pe 28 iulie, de la 19:30, avem Facelift Yoga & Wine Meditation, unde puteți savura un pahar de vin roșu în timpul unei sesiuni speciale de yoga anti-aging pentru față. Sunt doar 10 locuri disponibile, iar taxa de participare este de 75 de lei de persoană.

Tot joi, începând cu ora 20:00, ne vedem la La Vie en Rosé – Music, Food & Wine, o altă seară în care să ne bucurăm de vinuri rose alese de la Private Wine, de mâncare cu suflet făcute de Chef Rachel Sargent și de o atmosferă specială în cadrul La Șopron. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să faceți rezervare în prealabil.

Vineri seara ne putem delecta din nou cu Aperitivo Italiano la Roberto’s, care ne așteaptă cu delicatese italiene delicioase, printre care și următoarele: “campana” buffalo mozzarella, prosciutto San Daniele, traditional bruschetta, parmesan reggiano, assagio di penne alla Norma, la friturina di pesce. Sună bine, nu?

Și dacă tot vorbeam de vinuri, care este preferatul vostru?

2016-07-25T14:04:02+03:00 July 25th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.