#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #36

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #36

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #36

Dacă săptămâna trecută v-ați înfruptat la toate evenimentele culinare ce au avut loc prin toată capitala, aceasta se anunță a fi o săptămână mult mai fresh și ușoară. De ce? Pentru că e Săptămâna Vegetarienilor din România, adică Veg Fest 2016, motiv pentru care vegetarienii, dar și cei interesati de stilul acesta frumos de viață, se vor bucura de conferințe gratuite, ateliere de gătit, yoga, workshop-uri, expoziții și o vor putea întâlni pe faimoasa Mimi Kirk. Pentru mai multe informații consultați pagina evenimentului.

Miercuri, 8 iunie, de la ora 19:00, puteți descoperi Poveștile hranei: împâinirea la MNAC, unde Viviana Marza, o artistă a împâinirii, va povesti câte ceva despre credința ei în pâine. Veși putea urmări și o conferință TED cu americanul Peter Reinhart, care este un cunoscut maestru brutar artizan, profesor și teolog.

Tot miercuri, însă de la 19:30, are loc Wine Journey #3. Journey Pub se îndreaptă către nordul țării și găzduiește una din cele mai „fresh” crame ale României, Crama Rătești de lângă Satu Mare. Seara va începe cu prezentarea zonei de unde este crama, se continuă cu degustarea a două vinuri total diferite și cu recomandări de preparate care se potrivesc cel mai bine cu acestea.

Pe 9 iunie, la ora 19:00, vă așteaptă o seară specială la Gallo Nero. Veniți cu prietenii voștri să vă bucurați de o atmosferă prietenoasă și relaxată, la un pahar de vin bun de la Crama Tohani acompaniat de muzica lui Enrico di Calabria. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului: Live & Wine at Gallo Nero.

Așa cum ne-a obișnuit, Roberto’s ne invită și în această vineri la Aperitivo Italiano, între 19:00 și 21:00, unde ne așteaptă cu aperitive italiene gustoase, muzică bună și o atmosferă relaxantă. Prețul este de 50 de lei de persoană și include o băutură, plus finger food.

În weekend avem parte de niște evenimente și mai delicioase. Pe 11 și 12 iunie, vă puteți începe ziua la târgul gastro-cultural Ozosep, de data aceasta în Piața Amzei, unde vă puteți răsfăța cu un gulaș delicios și proaspăt, specialități de brânzeturi și preparate din carne, dar și multe alte delicatese.

Vă puteți continua mica vacanță culinară la ceainăria La Un Ceai, care vă așteaptă între orele 14:00 și 19:00 cu Waffles Madness, adica munți de waffles ornate cu ce topping-uri vreți voi. Noi vi le recomandăm pe cele cu unt de arahide, sirop de capșuni și fulgi de migdale sau cu biscuiți Oreo, Nutella și înghețată.

Săptămâna se încheie așa cum se cuvine, cu We Speak Brunch – Summer Edition la Roberto’s pe terasă. Curioși ce bunatăți veți găsi acolo? Atunci vă invităm să citiți recenzia noastră aici: brunch Roberto’s.

Unde ne vedem săptămâna asta?

2016-06-07T18:04:47+03:00 June 7th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.