#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #32

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #32

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #32

Se pare că săptămâna aceasta vinul e la putere și ne încântă cu diversele sale arome în cadrul multiplelor evenimente ce au loc în perioada 9-15 mai. Spre exemplu, miercuri, pe 11 mai, sunteți așteptați începând cu ora 19:00 la Journey Pub pentru Wine Journey: Degustare Viile Metamorfosis. Prima parte a serii va fi dedicată unei descrieri a zonei: unde se află, cum se ajunge și ce e de văzut, apoi se va trece la degustarea propru-zisă. Intrarea e liberă, însă locurile limitate.

Tot miercuri are loc o nouă ediție de Wednesday Vinyl, Rum, Tapas & Wine #43, de data aceasta evenimentul se va ține la Baraka, iar voi sunteți invitați să vă aduceți discurile preferate și să vă relaxați cu un pahar de rom sau vin și niște tapas gustoase în timp ce vă bucurați de muzica bună.

Mai târziu un pic, în aceeași seară, are loc Freestyle Dinner la Lente & Cafea, unde în loc de meniu veți avea în față o listă de ingrediente din care să vi le alegeți pe cele preferate, iar bucătarul șef va veni cu propria viziune asupra unui preparat creat special pentru voi plecând de la respectivele ingrediente.

Joi, 12 mai, de la ora 19.00, Boheme Cafe & Bistro vă așteaptă la Boheme fun – wine & paint night out, unde veți putea degusta bunătățile casei oferite de Boheme, alături de o selecție de vinuri frantuzesti de la VIN&CO, și veți învăța alături de artiștii plastici Art & Hobby Studio cum să pictați un tablou pe pânză.

În aceeași seară, dar de la 19:30, puteți opta pentru Facelift Yoga & Wine Meditation, ce are loc la Yoga for Happy People, unde veți avea parte de o sesiune specială de yoga pentru față în timp ce veți savura un pahar de vin roșu. Prețul unei sesiuni este de 60 de lei și sunt doar 10 locuri disponibile.

Vineri, 13 mai, sunteți invitați să vă relaxați după o săptămână grea de muncă pe terasa Roberto’s la Aperitivo Italiano, începând cu ora 19:00, unde veți putea degusta dintr-o selecție de finger food delicioase alături de băutura preferată. Prețul pentru acces la bufet este de 50 de lei și include o băutură la alegere.

Dacă vă e poftă de un burger bun, aveți noroc deoarece weekendul acesta are loc BurgerFest 2016 la Verde Stop. Între 13 ș 15 mai puteți găsi într-un singur loc toți burgerii delicioși oferiți de restaurante, van-uri, truck-uri și containere din întreaga țară. Accesul la BurgerFest se face pe baza de bilet: 15 lei pe zi sau 39 lei pentru toate cele trei zile de festival.

Dacă erați în căutare de niște limonade, smoothie-uri și fresh-uri delicioase, aflați că VanFruct Mendeleev s-a copt! Sâmbătă, începând cu ora 15:00, are loc inaugurarea celui mai fresh concept juice bar din București, VanFruct, pe strada D. I. Mendeleev nr. 44, foarte aproape de Piața Romană.

Tot în weekend are loc și REVINO – Descopera vinurile din Romania, mai exact între 14 și 16 mai. Evenimentul se va ține la Novotel, unde veți putea descoperi crame și vinuri din România și de peste hotare, zonele viticole și podgoriile românești, cât si oamenii din spatele vinurilor. Mai multe detalii despre prețul biletelor puteți găsi pe pagina evenimentului.

Duminică, de la ora 12:00, sunteți invitați la festinul pregătit de Chef Bogdan la Brunch #3 în grădina The PUB. Pachețele de primăvară cu sos picant, salată de penne tricolore cu pui, piept de pui la grătar cu sos de ciuperci sălbatice, varză înăbușită cu coaste de porc afumate, budincă de vanilie cu dulceață de căpșuni și alte nebunii, totul la prețul de 39 de lei, doar la The Pub.

Încheiem lista de recomandări din această săptămână cu Sunday Scoici VS. Burgeri, un eveniment cu care ne-a obișnuit deja restaurantul Chefs. Experience. Acesta se desfășoară în fiecare duminică, de la ora 12:00, iar preparatul vedetă duminica aceasta va fi Rețeta de Scoici made by Chef Scarlătescu. Delicioasa porție de scoici (400 grame) poate fi comandată la prețul de 35 de lei.

Voi la ce event ați vrea să ajungeți din cele de mai sus?

2018-06-12T10:05:17+03:00 May 10th, 2016|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.