#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #14

//#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #14

#EVENTually: Recomandări Culinare Săptămânale #14

În seara asta la 18:00 continuăm atmosfera de sărbători cu o întâlnire relaxantă la CARE Cafe. La Good vibes, food & drinks se trage linia la final de an și se discută despre tot ceea ce a însemnat 2015 pentru această cafenea și ce urmează în 2016. Veniți să faceți cunoștință cu echipa CARE și să aflați despre planurile lor sociale.

Sperăm că ați lăsat loc după mesele copioase de Crăciun pentru ceva dulce. Noi credem c-o să fiți bucuroși să auziți că nu e vorba despre cozonac, ci despre Waffles Madness, un eveniment despre care v-am mai povestit și care are din nou loc marți, 29 decembrie, între orele 14:00 și 21:00 la ceainăria La Un Ceai. Pentru rezervări sunați la 0734 195 395 și gândiți-vă în prealabil care sunt topping-urile voastre preferate. Aveți o listă lungă din care să alegeți!

Restul evenimentelor de săptămâna aceasta, cel puțin din sfera culinară a Bucureștiului, au loc toate în noaptea de Revelion. Dacă încă nu v-ați făcut planuri, noi vă recomandăm să vă alegeți meniul preferat din cele de mai jos și să vă pregătiți să intrați în noul an cu o experiență culinară de neuitat!

În Le Bistrot Fracais se organizează o Cină gastronomică de Revelion. Meniul este excepțional și vine însoțit de vinuri atent selecționate. Printre felurile de mâncare se află tartar de lup de mare, ou cu trufe negre, foie gras, homar de Bretania, antricot de vită Wagyu Gold Label, Le Brie a la trufe și șampanii cât cuprinde.

Tot la ora 20:00 începe petrecerea de New Year’s Eve în restaurantul L’Atelier. Meniul de 5 stele, printre care se află crab remoulade, ton yakitori, tradiționalele sarmale cu mămăligă, piept de rață cu sos de struguri, un desert surpriză și o sticlă de prosecco, va fi acompaniat de muzică live de pian. Chef Samuel Le Torriellec e în spatele meniului care așteaptă să vă surprindă.

Dacă vreți o opțiune mai sănătoasă după mesele interminabile de sărbători, noi vă recomandăm petrecerea de Revelion 2016 la Aubergine Healthy Food. Totul începe cu o combinație delicioasă de 3 feluri de vinete, cevice de creveți, de somon cu rodie și de ton roșu cu ceapă echalote, flori de somon marinat pe pat de cremă de brânză, gaspacho cu creveți și continuă cu somon în crustă de fistic, mușchi de vită cu piure de cartof dulce, cataif și cremă de brânză cu căpșuni. Sună absolut delicios!

Un alt Revelion Gourmet are loc la The Brick și este pregătit de bine cunoscuții chefi Nico Lontras și Johnny Șușală. Pe lângă muzică live, DJ și open bar, veți avea parte de un bufet bogat, din care pe noi ne-a atras salata de pepene galben cu rucola, salata de creveți ebi și fasole verde, salata de linte cu caracatiță, platoul mare de brânzeturi nobile, somonul la cuptor umplut cu sos chimichurri și cake bar-ul delicios. Ne-am dori să gustăm din toate!

Pentru un revelion mai neobișnuit noi vă recomandăm petrecerea de Revelion Steampunk organizată la Distrikt 42. Ca și evenimentul anterior, prețul include muzica, open bar-ul și un bufet bogat care cuprinde: diverse tartine și rulade, cocktail de creveți, somon la cuptor, biban de mare, curcan întreg, blue cheese învelit în ciocolată și platouri de prăjituri și fructe.

La Casa Universitarilor are loc Noaptea oficială a bunului gust și a tradițiilor românești. Veți avea parte de 2 scene muzicale, o atmosferă elegantă, video mapping, o expoziție de artă improvizată, un open bar deschis toată noaptea și o cină creată de PopUp Dinner, toate sub acoperișul unei clădiri superbe din centrul capitalei.

Vă mai lăsăm cu un eveniment care ne-a trezit interesul și anume WeDine NYE Dinner Party, care începe la ora 22:00. Chef Nicolai Tand va pregăti un meniu savuros într-un spectacol de live cooking. Lăsați-vă purtați prin lume cu ajutorul felurilor atent selecționate și a vinurilor care le vor acompania. Meniul cuprinde, printre altele, biban de mare cu legume poșate, piept de rață marinat în ghimbir cu piure de mazăre, baba au rhum și gustări cât cuprinde de la miezul nopții încolo.

Pe voi ce vă tentează cel mai mult?

2018-06-12T10:05:21+03:00 December 28th, 2015|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.