“de România” și Penny FM – Noutățile Marca Penny Market

//“de România” și Penny FM – Noutățile Marca Penny Market

“de România” și Penny FM – Noutățile Marca Penny Market

Cele 200 de magazine Penny Market intră unul după altul în remodernizare, îți oferă un procent mai mare de produse de la producători români (60% din totalul produselor sunt de la noi din țară) și te întâmpină cu Penny FM, primul post de radio indoor pentru angajați și clienți.

Conceptul “de România” înseamnă o comunicare mai clară,  în care emoția cântărește mult. Deja pe pagina de Facebook Penny România vei vedea mesaje de la persoane publice și bloggeri din țară ce-și exprimă dorințele pentru anul în curs și obiceiurile lor culinare.

Penny-Market-de-Romania

Penny de Romania

Astfel, în magazinele Penny Market vei avea produse atât pentru masa de Valentine’s Day, cât și pentru cea de Dragobete. În plus, comunicarea va merge și pe tematici precum Masa de România, Sărbatoare de România, Oferte de România, Umor de România, Ospitalitate de România și Weekend de România.

“Prin “de România” ne  dorim să transmitem românilor toată grija, respectul și căldura pe care le-am pus în a le oferi produse și servicii pe sufletul lor.”  a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, REWE Romania.

De Romania Penny

Poster-PennyFM

Mai mult, Penny FM te va întâmpina în vizita ta din fiecare magazinaș Penny Market cu emisiuni culinare, muzică, știri și informații de voie bună. Echipa din spatele radioului este una profesionistă, plină de oameni entuziaști ce creează un mediu plăcut atât pentru clienți, cât și pentru angajați, ce se vor simți mai aproape de colegii lor, mai ales că dimineața, înainte de deschiderea magazinelor, postul va emite exclusiv pentru cei din urmă.

Caută magazinul Penny Market de lângă tine și mergi să-ți faci cumpărăturile “de România”!

2018-06-12T10:05:10+03:00 February 2nd, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.