Casa di Peroni, O Stare de Spirit Italiană în București

//Casa di Peroni, O Stare de Spirit Italiană în București

Casa di Peroni, O Stare de Spirit Italiană în București

Casa di Peroni se întoarce și vă invită să descoperiți un colț de Italia chiar în inima Bucureștiului, la cea de-a 4-a ediție a restaurantului pop-up. Anul acesta, #CASADIPERONI este găzduită de către restaurantul Roberto`s, un loc cunoscut și apreciat pentru specificul italian și pentru atmosfera ce te duce cu gândul la Italia.

Casa di Peroni da Roberto`s  – Calea Victoriei nr. 104 – își deschide porțile în perioada 18 octombrie – 30 noiembrie 2018 și își așteaptă oaspeții în fiecare zi, începând cu ora 18:00, cu o serie de momente inspirate din stilul italian apreciat la nivel internațional.

În această toamnă, #CASADIPERONI aduce în prim plan conceptul “La Grande Italia”, starea de spirit italiană, prezentă și inspirată în întreaga lume de Peroni Nastro Azzurro. Recreată în Casa di Peroni da Roberto`s prin șapte trăsături specifice italienilor: viaggio – ce reprezintă frumuseţile Italiei și te inspiră să te conectezi la cultura locală, cucina italiana – una dintre cele mai apreciate bucătării, dolce far niente – momentul de relaxare îndrăgit de italieni, la bella figura – exprimată prin artă, fashion sau design, amici – plăcerea de a-ţi petrece timpul alături de cei dragi, musica și fiesta – petrecerile acompaniate de muzică live, La Grande Italia reprezintă și berea premium italiană numărul 1 în lume, Peroni Nastro Azzurro.

CASA-DI-PERONI-DA-ROBERTO`S

CASA-DI-PERONI-ROBERTO`S

Italian street food și cocktailuri cu Peroni Piccola

Meniul Casa di Peroni da Roberto`s a fost special creat de către Alexandru Chioaru, chef de cuisine al restaurantului și oferă în premieră o serie de mâncăruri ce au adus italienilor statutul de cea mai apreciată bucătărie – Italian Street Food, deliciosul Panino con Scamorza & Pancetta sau o porție de calamari gătiți exact ca în Napoli – dal Porto di Napoli Frittuta di Calamari aflându-se printre specialitățile din acest an. Mai mult, în meniu se regăsesc și cele mai populare feluri de mâncare din Italia – pizza și pasta fresca.

Pentru cei care vor să se bucure de stilul dolce far niente, Casa di Peroni da Roberto`s îi așteaptă în fiecare zi să deguste un brunch delicios compus din aperitive speciale italienești precum prosciutto, mozzarella sau ricotta, dar și o gelato vero preparată cu Peroni Piccola.

Alături de Peroni Piccola, meniul băuturilor din Casa di Peroni este completat de 5 cocktailuri inspirate din La Grande Italia. Realizate de către Federico Riezzo, mixologist și brand ambasador Peroni Nastro Azzurro, Peroni la Primavera, Pegroni, Peroni Parma, Peroni Spritz și Peroni Pesca aduc mai aproape de consumatori prospețimea și efervescența Italiei prin ingrediente special alese, asezonate de gustul răcoritor Peroni Nastro Azzurro. Pentru pasionații de mixologie, Federico Riezzo o să fie gazdă pentru o serie de workshop-uri în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2018.

CASA-DI-PERONI_Peroni-Spritz

CASA-DI-PERONI_Fontana-di-Peroni

Experiențe italiene în Casa di Peroni

Serate italiene îi vor încânta pe consumatori cu muzică live în fiecare vineri, iar serile de sâmbătă seară vor fi petrecute în compania playlist-urilor de inspirație italiană pregătite de o serie de DJ. Pentru a aduce mai aproape un colț de Italiei în inima Bucureștiului, Casa di Peroni da Roberto`s își așteaptă vizitatorii să arunce o monedă în Fontana di Peroni, inspirată chiar din renumita Fontana di Trevi.

Cum orice călătorie în Italia vine la pachet cu o amintire frumoasă, Peroni Nastro Azzurro invită publicul să își descopere latura italiană prin proiectul fotografic “The Italian portrait”, derulat în perioada 22 octombrie – 11 noiembrie 2018 prin care fiecare oaspete va putea păstra o amintire inedită a vizitei sale în Casa di Peroni.

Mai multe detalii despre Casa di Peroni da Roberto`s, precum și programul pentru perioada 18 octombrie – 30 noiembrie 2018 sunt comunicate pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, dar și pe contul de Instagram Peroni România.

2018-10-30T14:15:05+03:00 October 30th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.