Barista Collection, Noul Meniu de Iarnă de la Haagen Dazs

//Barista Collection, Noul Meniu de Iarnă de la Haagen Dazs

Barista Collection, Noul Meniu de Iarnă de la Haagen Dazs

Pentru că anul acesta se pare că avem o iarnă foarte călduroasă, dar și pentru că – să o zicem p-aia dreaptă – ne place mult înghețata, vă anunțăm cu drag (și poftă) că luna aceasta s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Haagen Dazs din România. Barista Collection include nouă creații inedite cu înghețată Haagen Dazs și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere.

Haagen Dazs Ice Cream Dessert

Desert Inghetata Haagen Dazs

Ultimate Brownie Macchiato, o creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie şi Brownie Macchiato, și cafea fină, completate de un strat generos de frişcă, cuburi delicioase de brownie, sos fondant de cacao şi alune caramelizate.

Chai Orange Cookie Sundae este o creație decadentă ce include înghețată de vanilie și cu aromă de Caramel Chai Latte, un sortiment nou introdus vara aceasta în meniu, cuburi pufoase de cookies, felii de portocale, sos de caramel și un biscuite de ceai cu aromă de portocale.

Winter Chai Latte este un altfel de ceai, cu o aromă bogată, o combinație inedită de înghețată Caramel Chai Latte și ceai Earl Grey. Spuma de lapte care îl desăvârșește trimite cu gândul la o creație barista.

Salted Caramel Hot Cocoa și Orange Hot Cocoa sunt două creații cu arome de Crăciun, perfecte pentru perioada rece. Prima include o cupă de înghețată de caramel sărat, iar cea de-a doua o cupă de înghețată de ciocolată belgiană.

Deserturi Iarna Haagen Dazs

Meniu Iarna Haagen Dazs

Chocolate Caramel Pop este un con uriaș de vafă, umplut cu frişcă și două dintre cele mai irezistibile arome de înghețată Haagen Dazs: Macadamia Nut Brittle şi Vanilla Caramel Brownie, ornat cu popcorn cu caramel.

Mochi Crème Brûlée Celebration este, fără îndoială, creația vedetă a meniului de iarnă. Include două cupe de înghețată Crème Brûlée Mochi, premiera acestui sezon, completate de frișcă pufoasă, biscuiți și alune caramelizate.

Peanut Butter Brioche este o creație unică, combinând un toast de brioșă cu aroma inconfundabilă a înghețatei cu gust de unt de arahide și cea a coulis-ului de zmeură.

Mango Berry Crunch este o creație lejeră și răcoritoare, ce include o cupă de înghețată de vanilie și una de sorbet de mango, alături de un strat dulce de confit din fructe roşii, cereale crocante şi bucăţi de mango şi zmeură.

Cafenea Haagen Dazs Baneasa

Meniul de iarnă a fost conceput pentru a oferi o alternativă delicioasă în primul rând pentru “pauza de cafea”. Și cum o pauză de cafea parcă nu este completă fără o prăjitură alături, Haagen Dazs ne propune trei sortimente noi – Salted Caramel Cheesecake, Pecan Pie și Apple Crumble Pie, ce pot fi savurate împreună cu o cupă din înghețata favorită.

Meniul de iarnă este disponibil până la finalul lunii februarie 2020 în cele două cafenele Haagen Dazs din București, din Afi Cotroceni și din Băneasa Shopping City.

2019-12-19T10:54:10+03:00 December 18th, 2019|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.