Băcănia ROD: Gusturi Autentice, Acum La Un Click Distanță

//Băcănia ROD: Gusturi Autentice, Acum La Un Click Distanță

Băcănia ROD: Gusturi Autentice, Acum La Un Click Distanță

Începând cu luna februarie, produsele Băcăniei ROD pot fi cumpărate și online, pe www.bacaniarod.ro. Magazinul online vine în completarea spațiului din strada D.I. Mendeleev, din zona Piața Amzei.

Specialități din carne și brânză, vinuri, dulciuri, dar și conservele marcă proprie Băcănia ROD din ingrediente locale, fertilizate natural și pregătite după rețete autohtone, fără conservanți, fără ingrediente congelate, fără aditivi – toate se regăsesc pe site-ul băcăniei. Livrarea se face în București în 24h, iar în restul țării în 48h.

bacania-rod-1

“Clienții Băcăniei ROD sunt oameni ocupați, prinși în tumultul vieții dar îndrăgostiți de gusturi și de experiențe culinare autentice. Așa că magazinul online a fost pasul firesc de dezvoltare. În plus, avem clienți din toată țara, oameni care ne trec pragul de fiecare dată când vin în București și cărora am vrut să le ducem mai aproape produsele băcăniei, care acum sunt la un click distanță. De altfel, prima comandă în magazinul online a fost din Botoșani. Mai mult, jumătate dintre comenzile online sunt din provincie”, declară Laura Rogojan, co-proprietară a Băcăniei ROD.

Băcănia ROD este un brand tânăr, cu produse românești realizate de producători locali din diverse zone ale ţării, care își propune să ofere clienților numai produse artizanale. Băcănia comercializează 5 categorii de produse. Conservele de casă (dulceţuri, salate, murături, miere, uleiuri presate la rece) sunt produse marcă proprie Băcania ROD, manufacturate printr-un proces lent, cu multă atenţie. Fructele şi legumele din care sunt produse conservele sunt fertilizate natural şi provin din grădinile localnicilor din judeţul Vâlcea şi din pădurile zonei.

bacania-rod-2

Alte categorii de produse disponibile în Băcănie sunt: specialităţi tradiţionale din carne (preparate din vânat, salamuri crud uscate afumate, pastrame etc), brânzeturi naturale, produse de panificaţie (pâine artizanală cu maia) şi dulciuri de casă (cozonac şi cornulețe), toate provenind de la producători locali. De asemenea, ROD comercializează o selecţie de vinuri, provenind de la cele mai bune case de vinuri româneşti.

2018-06-12T10:05:10+03:00 February 13th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Aleka Sarah Vlădăreanu
Totul a pornit de la brunch. Unde mâncăm un brunch bun în oraș? Când nu a găsit răspunsul, Aleka a zis că trebuie să și-l facă. Și așa a pus bazele Yum Stops, alături de Iulia. Pe lângă brunch, îi mai plac prosecco-ul, cafeaua de specialitate și croissantele proaspăt scoase din cuptor.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.